- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz
Tutu7030 #16191 üzenetére
Olyannal nem próbáltam, mert nem szerettem volna használni vele, akkor sem, ha működött volna úgy. (Csak pár napja vettem, így inkább visszavittem volna) Amúgy közben kiderült, hogy a jobb HDMI kábel nem oldotta meg 100%-osan a problémát, de azért nem vészes a dolog. Annyi, hogy most már nem érzékeny a lámpakapcsolásra és kisebb elektronikai eszközök kikapcsolására a hálózaton, viszont ha az erősítőt kihúzom, ugyanúgy jelentkezik a probléma.
-
mrfire
őstag
válasz
Tutu7030 #16186 üzenetére
Lehet nem ugyanaz a baja akkor. Az én esetemben ez biztosan összefüggött a háztartás többi készülékének áramfelvételével. Na most lehet hiába próbálod ki több kábellel, az én esetemben sem az volt a baj, hogy hibás a kábel, hanem az, hogy valamiért nem felelt meg neki. A PS3-al simán tudtam játszani azzal a kábellel, amiről a Dell hibásan működött most. Privátban elküldöm honnan vettem a kábelt, ha gondolod próbáld ki azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest