- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
RockHaRD #11143 üzenetére
Az "én úgy tudom"-tól még durva tévedés marad... (szépen félrevezethetsz így másokat, nem biztos, hogy mindig lesz valaki aki kijavít, mert nem csak úgy tudja, hanem tudja)
Ha valamiről nincs semmi fogalmad, az első dolog a gyártó termékleírás elolvasása kellene legyen, azzal az ilyen félrevezetéseket elkerülheted, meg azt is, hogy téged nagyon félrevezessenek..
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
RockHaRD #10946 üzenetére
Ha jól tudom webes rendelések esetén (a kipróbálás lehetőségének hiánya miatt) X+1 napig visszavihető/visszküldhető a monitor. Én a helyedben megpróbálnék ezzel élni, vagy kis buktával tovább adni. Kár lenne megtartani egy olyan monitort, amit első pillanattól kezdve ennyire utálsz
. Sajnos van ilyen, pláne a gyanúsan olcsó TN-eknél. Én egyszer egy LG monitorral jártam így, a típusára nem emlékszem, de az is 30 körül volt újonnan, és elviselhetetlenül rossz képe volt. Szerencsére azzal kapcsolatban engem félretéjákoztattak a tukmálós eladók, így kénytelenek voltak KP-ra visszavenni (Az eladó azt mondta, hogy van rajta DVI csati, közben meg csak egy d-sub volt rajta)...
Ha spórolni akarsz a monitoron, szerintem inkább néz körül a használtpiacon, mert ami újonnan ilyen olcsó, az szerintem minden esetben olyan is... Én egy alig használt 23-as IPS-t (LG IPS236V) adtam el pár hete itt az aprón 30ezerért. Szerintem azzal például sokkal jobban jártál volna...
-
szacsee
nagyúr
válasz
RockHaRD #10947 üzenetére
Elállás jogát gyakorolhatod 8 napon belül.
30 nap alatt visszautalják a vételárat.
Előtte azért ha rendes az eladó bepróbálkoznék egy csere kéréssel más típusra, ha nem elállsz a vásárlástól. -
RockHaRD
addikt
válasz
RockHaRD #10946 üzenetére
update: ez egy fos... viszem vissza csütörtökön. Nem feltétlen monitoros kérdés, de nem tudja valaki, hogy ilyenkor milyen törvény védi a vásárlót? Hogy 3, vagy 7 napon belül elállhat a vásárlástól. Mindene megvan a monitornak, csomagolom vissza, de nekme ez nem kell.. 3 pixelhiba is van rajta, és konkrétan használhatatlan a monitor
-
El Kebir
őstag
válasz
RockHaRD #10907 üzenetére
kérdés az milyen dvi van a benq-n...
...mert ha tényleg dvi-i a kábel, akkor az egy dvi-d bemenetbe fizikailag nem fog passzolni. (dvi-d bemenethez mindenképpen dvi-d kábel kell)
szerk.:
viszont a dvi-d kábel belemegy a gtx670-es (meg bármely vga) dvi-i kimenetébe...szerk2:
"DVI-I, DVI-D, HDMI, Display-Port" ha jól néztem, hogy ezek a kimenetek vannak a kártyán, akkor erre csak 1 darab d-sub-os monitor köthető.
-
El Kebir
őstag
válasz
RockHaRD #10531 üzenetére
neten nincs is normális beállítás a te monitorodhoz, mert egyedileg kellene kalibrálni. (a netes beállítás is ahhoz a monitorhoz jó, amelyik kalibrálásával kapták az eredményt)
ha már telepítettél valamilyen icc profilt nem lehet, hogy az okozza a problémát? (a driver cd-n a BenQ nem mellékelt semmit?)
-
Whaazzup
senior tag
válasz
RockHaRD #7498 üzenetére
Ha itt nem találsz megfelelő ajánlatot és szerelőt!Szerintem a 20K igen jutányos ár cserére.
Van de nem éri meg,Szlovákiai szervizek magyarul beszélnek,és a kijelző cserét fele áron csinálják laptopba,LCD-be,keress egyet a netten és hívd fel beszélj velük.Sőt eljönnek érte futárral és vissza is hozzák.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest