- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
válasz
Palika71 #16457 üzenetére
Nem tudom konkretan mire lehetne kicserelni, mert szerencsetol fugg es minden panel maskepp viselkedik.
En csak at tudom ajanlani hogy kepernyot csak ugy szabad megvenni hogy egyszer megnezed mukodes kozben.Kerheted , hogy inditsanak el egy kepernyo tesztet. Eizo monitor teszt letoltheto ingyenesen, ezenkivul sok keprnyonek sajat tesztprogramja van.
Egy nehany perces szemrevetelezes egyeltalan nem jelenti hogy eszre is fogod venni a hibajat. ( Ez a glowing pl. vilagos teremben vagy nappal , nem latszik.) de ha valami komolyabb hibaja van az feltunik. ( bolhas vibralo kep , szinsavok, esetleg sipol vagy villog a panel )Jatekra - TN ( olcsobbak.- gyorsabbak )
Foto/Grafika - IPS ( lassubb de jobb szinek , jobb betekintesi szog )
Multimedia/Mozizas -AV ( tavolrol a legjobb kontraszt es fekete melyseg ) -
Grafirka
őstag
válasz
Palika71 #16452 üzenetére
Szerintem vidd vissza es csereljek ki.
Itt egy rovid osszehasonlito cikk a paneltipusokrol
[link]Barmi is a papirforma nekem az AV panelek jottek be eddig a legjobban, kepminoseg szempontjabol .Azoknak viszont mas gyari baja van, foleg a 27 inchnel nagyobbaknak.Viszont a feketejuk sokkal jobb mint az IPS nek. Elmeny rajtuk filmet nezni .
Az IPS ben enyhen szolva csalodtam. Eddig 2 IPS kepernyom volt ezenkivul dolgoztam/lattam/hasznaltam meg legalabb 10 peldanyt. ( BenQ, LG , Acer,stb) Szinte az osszesnel latszott a zavaro sargas/lila szinfolt a sarkokban.Volt ahol kevesbe ( allt. ball also sarok szinte az osszesnel ) es volt ami valoban kritikan aluli volt mind a 4 sarka vilagitott (sotetben ).
Annyit meg halkan hozzafuznek, ha valaki kifizet ~600 usd t (27 inch) akkor ne legyen a kepernyo sarka szivarvanyszinu.
-
Grafirka
őstag
válasz
Palika71 #16441 üzenetére
Ezt a jelenseget hivjak IPS glow nak.Ha rakeresel a neten , hamar ratalalsz.
Sajnos rengeteg IPS kuszkodik ezzel a hibaval.Szerencse kerdese milyen peldanyt fogsz ki.Ha kevesebb mint 30 nap telt el a vasarlastol, akkor en visszakuldenem.Ezek a bevilagitas problemas kepernyokon a filmnezes este nagyon kellemetlen elmeny. Szandekosan nem irok markanevet ,legyen eleg annyi , hogy 27 inches kb 800 uds aru kepernyomon , ebbol az okbol keptelenseg filmet nezni.A ball also sarkaban a kepernyo majdnem 1/4 en sarga folt vilagit.
Mostani fejemmel nagyon sajnalom hogy nem egy AV vagy akar TN panelu kepernyot vettem fele ennyi penzert. Ez az IPS tortenet nekem kezd iszonyu nagy marketingnek tunni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest