Új hozzászólás Aktív témák
-
kriho2
újonc
válasz
scdlsc #24993 üzenetére
Szia,
Köszönöm a válaszod, akkor megfordítom a kérdést mert sajnos nem tudom pontosan megmondani a típusát nem mostanában vettem, a kábelen meg nincs rajta sajnos.
1. Kérdés: a Windows képes felismerni, hogy milyen kábel van csatlakoztatva és ez alapján meghatározni, hogy milyen Refresh ratet állíthatok be? ( 120 Hz egyébként nem szerepel a Lenti táblázatban) --> Itt akkor megpróbálok egy másik HDMI kábelt amiről tudom hogy 2.0.
2. Kérdés: ha az elsőre igen a válasz és valószínűleg ez a probléma, akkor egy dokkolóval vagy átalakítóval (DP-DP Csatlakozáshoz) kiküszöbölhető lenne a probléma és megjelenne a opcióként a 165 Hz ( vagy legalább a 144 Hz mert a 165 Hz már "overclocknak" minősül a monitor szempontjából és annyira nincs is rá szükség) ?
3. Kérdés: Az asztali gépen az Nvidia Vezérlőpultban volt "megjelenítés" menüpont, ez a laptopon hiányzik. Lehet hogy esetleg az Nvidia Drivert kellene újratelepíteni?A Felbontásra a válasz: 2560 x 1440 azaz QHD
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest