- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #6395 üzenetére
Ugy latszik megis valami a geppel volt, delutan teljesen szetszedtem es mostmar mukodik minden egy ideje.
-
Ateszzero
őstag
válasz
gamek!ller #6392 üzenetére
Minden játéknál ezt csinálja?
Nálam is egyszer kiírt ilyet a monitorom, de csak amikor a Just Cause 2-őt indítottam, semmi mástól nem csinálta. Aztán a játékot reinstalláltam , és már többet nem csinálta, és ennek már kb fél éve. -
Whaazzup
senior tag
válasz
gamek!ller #4927 üzenetére
Szia.Igen ha megnézed milyen tda IC van benne ha van küldök egyet.ÜDV.Azt hiszem a IC 601 a pozíció száma és TDA 4867j lehet az ic,ezt keresd.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
gamek!ller #4927 üzenetére
Szia.Küldök hamar egy infót az IC ről,ha van nekem szerintem van ha posta díjat kifizeted kb 200ft küldök IC nem bonyolult.ÜDV.
-
kiscsiga86
csendes tag
válasz
gamek!ller #4943 üzenetére
Szia!
Nincs rosszul összedugva sajnos.... vettünk egy új kábelt, és azzal is ugyanígy piros a kép.
Nem lehet, hogy elméletileg nem is a laptop kijelzője rossz, hanem szétéghetett valami panel és emiatt nem látom rajta a fél képet és eljutott olyan stádiumba, hogy a tv is piros lett tőle?
Tudom, ez így hülyeségnek hangzik, de ezt is mondták.
Szóval a lényeg, hogy a laptop kijelző felén a kép normális színű, de mivel csak a felét látom, ezért használjuk tv-n.
De a tv meg piros lett egyik napról a másikra.(az adások jók.)
Vagy a tv-panele romlott el? -
crazyzozy
tag
válasz
gamek!ller #4935 üzenetére
Szia!
Jó ötlet a másik gép
Majd öcsém gépén is kipróbálom. Majd leírom a tapasztalataimat
-
crazyzozy
tag
válasz
gamek!ller #4933 üzenetére
Heló!
Hát sajna még se az a gond
A VGA csak egyik kimenetét használtam,és most léptem ki a játékból,de megint sötét a kép. De ha kihúzom meg vissza akkor jó.
-
crazyzozy
tag
válasz
gamek!ller #4931 üzenetére
Heló!
Megoldódott a problémám.Két bemeneten is csatlakoztam a monitorhoz. HDMI-n és RGB-n.
Mivel 1920*1080 felbontásban RGB bemeneten sokkal élesebbek a betűk,viszont HDMI-n szebbek a színek.Úgy gondoltam ha játszok HDMI-re kapcsolok át,viszont ha dolgozom a gépen akkor RGB-re.Megpróbáltam,hogy az egyike kihúzom a gépből.Játék után,viszont így már nem sötétült el. Amúgy köszönöm válaszod -
Whaazzup
senior tag
válasz
gamek!ller #4921 üzenetére
Szia.Elmelegedett a függőleges eltérítő IC,ami pár száz forint,de maga a javítás min/4k a felért kapsz jobb CRT is.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Acer notebook topic
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged