- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
nightshadow #3612 üzenetére
Szia.Ilyen panel való bele ami nagyon ritka darab.LTM190EX-L34 : 300 nit, 2 ms, 1000:1
Boldog Újévet. -
Whaazzup
senior tag
válasz
Szia,Biztosan kisebb válaszidejű panelt raktak bele mert a samsungokba jó szinte mindegyik LTM190EX.......-es 16MS ig,és a után húzás ez miatt van.Vagy csak könnyítettek a panelon ,kiment a "A bztije cseréltek pár smd kondit +ohm tekercset és már jó is lenne ha lenne jó.Ha akarod meg mondom pontosan milyen panel kell bele.
-
dellelverve
csendes tag
válasz
sztem vidd vissza a szervízbe. vetesd jegyzőkönyvbe a problémádat. írd le mit szeretnél tőlük.Ha elhajtanak, akkor kérd tőlük, hogy hivatalosan méressék be, kérjenek szakvéleményt. ezt a szervíz kell állja. ha vétlenek rád háríthatják a szakértői díjat.
ha nem vagy elégedett az intézkedéssel, akkor mehetsz a békltető testülethez segítségért.Ha kicseréltek egy alkatrészt, akkor oda kellett volna adják, amit kivettek. ezzel lehet megakadályozni, hogy egyikből kiveszik, másikba átteszik. a beszerelt panelnek kellene legyen egy sorozatszáma, ami alapján azonosítható. ezt spéci szervízlapra is ráírhatták volna. szal az egyértelműen bizonyítható mit tettek bele.
egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy tették, ami kézreesett.
samsung szervízzel én is elégedetlen vagyok - igaz nem monitor.szal az a minimum, hogy igazolják mit raktak bele.
-
kaf001
tag
válasz
nightshadow #3614 üzenetére
valami tipusszámuk biztos van, csak ahhoz szét kell szedni ugyebár....
-
kaf001
tag
válasz
az meglehet hogy azt a panelt már nem gyártották és tettek bele egy másikat!
-
kisninja
őstag
válasz
nightshadow #3591 üzenetére
Van is benne ilyen ilyenkor ezt is kel tenni. Valószínűleg mintadarab volt. Otthoni üzemmódot kell kiválasztani.
-
RichiG23
csendes tag
válasz
nightshadow #3591 üzenetére
Most szórakozok már egy 20 perce a tvével és most sikerült, de nem a te módszereddel, hanem a menüben a plug & play üzemmódnál, amikor rámegyek, megkérdezi, hogy otthoni vagy üzleti módba kapcsoljon. Most elvileg jó, de azért köszi a segítséget.
-
RichiG23
csendes tag
válasz
nightshadow #3589 üzenetére
Az biztos, hogy így kell, de mégse állítja vissza. Megnyomom a hangerőt, aztán nyomom a menü gombot 5 másodpercig, de nem csinál semmit. Vajon mi lehet a baj?
-
RichiG23
csendes tag
válasz
nightshadow #3585 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod! Egyébként ma reggel megpróbáltam átállítani a te általad leírt módszerrel de nem nagyon akar csinálni semmit. Van egy info gomb a távirányítón, amit ha megnyomok kiírja a képernyő információit. Azt írja kép: Store Demo. Nem tudom mi lehet.
-
MMIX
addikt
válasz
nightshadow #3442 üzenetére
Itt az Írják, hogy a beépített tápegység romlott el, pontosabban az egyik kondenzátora.
Monitor típusa más, de szerintem a hiba ugyan az, vagy hasonló. Sajnos szerintem nem úszod meg a szervizt. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest