- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDaM909
tag
válasz
hypno skate #21216 üzenetére
De honnan tudom, hogy mely panelek jók még a gyárin kívül? Vagy csak az LG gyártja ezt a fajta panelt? Egyébként pl. az Alin mely kategóriában vannak ezek / pontosan hogyan kell rákeresni? Eddig kerestem, de egy csomó baromság volt a találatok között...
(Pl. "LCD display" vagy "LCD screen") -
Mikisys
őstag
válasz
hypno skate #21126 üzenetére
Ubuntu-Linux az oprendszerem, HD6670VGA kártya, ezen még van VGA kimenet és HDMI és DVI-D. Freesync monitorokkal VGA kábelen tökéletes kapcsolat, felismerte a monitort és beállt hozzá a meghajtó szoftver, semmit nem állítottam.
Örülök, hogy rendben működik.Üdv!
-
kelna91
senior tag
válasz
hypno skate #21117 üzenetére
Rendben, kösz!
-
kelna91
senior tag
válasz
hypno skate #21115 üzenetére
Ez nagyon jó hír! Házilag, néhány csavarhúzóval megoldható a cseréje? Ha igen, honnan tudom beszerezni a cserekábelt?
-
mezis
félisten
válasz
hypno skate #21105 üzenetére
CCFL cső öregedésre tippelek. Ha mégis lesz javítás én a LED strip-re való cserét javaslom.
-
hypno skate
senior tag
válasz
hypno skate #21105 üzenetére
Hogy honnan szedtem azt az 1990-et nem tudom.
2010-ben készült a szörny. -
rebugra
aktív tag
válasz
hypno skate #2525 üzenetére
Igen, csak ilyen felbontáson. Mindegy milyen jelenetek vannak, ha játszok akkor is csinálja, ha csak netezek akkor is. De pl. most nem csinálja! a Notiba: Nvidia GeForce 8600M GS, van elég jó, nem hiszem hogy "letérdelne"
A PC be meg Nvidia GeForce 9800GT, pc-nél soha nem csinált ilyet, csak notebooknál, nem tudom hogy interferencia lehet? De akkor mi zavarja? TFT táp kábellel semmi hiba, notebook tápkábellel semmi hiba.....és ahogy mondom, most épp nem csinálja!........ahogy most nézem, csak este fele, de ez se törvényszerűség!
-
Feedoo
tag
válasz
hypno skate #2519 üzenetére
Hella!
Ott van az csak kicsit jobban kell megnézni! az első fekete csati lenne az ami hasonlít egy ps2-re csak kicsit nagyobb. A vicc az hogy sehol sem találtam manualt a monitorhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest