Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Azt hiszem ezt megoldottam.
Már más érdekel
Be lehet valahogy állítani, hha kikapcsolom a gépet akkor teljesen kikapcsoljon a monitor is?
Mert jelenleg az alján a LED villog és külön nyomkodnom kell a joystickot, hogy kikapcsoljam.
Még ha világítana azt elviselném, de a villogás idegesít.
Előre is köszi! -
El Kebir
őstag
"kerestem hidd el, de nem találtam."
(simán hülyének nézel, ha ilyennel próbálsz etetni, ami sért)
... ha nem 800x600-ban nézed a ph-t, akkor felülről a 7. témát, ami dvi-vel foglalkozik, látnod kellene, gyakorlatilag itt van "fent", "aktív" még keresni se kell, csak megnézni a monitor témacsoport első oldalát. Egyszerűen nem kerestél semmit, és még a témaválasztékot se nézted meg, csak bebökted a legfelső témába a mondandódat.ráadásul,ha tényleg kerestél volna bármit is, már rég 1000 találatott kapnál a kérdésedre, kb már ennyiszer van megválaszolva, itt a ph-n is, ez a kérdés, csak keresned kell, a válasz már megvan.
-
El Kebir
őstag
Mi a hibája, problémája, gondja a monitorodnak?
(vagy mi vezet rá egy nem kezdő fórumozót, hogy a kérdéseit ne a megfelelő témában tegye fel? ...számomra ez a dolog érthetetlen, mert ez nem egyszerű offolás, amikor a fórum témafonala elkanyarodik, hanem valami érthetetlen dolog, főleg egy nem "újonc"-tól...) -
orbano
félisten
a programok nem nagyon tudják érzékelni, hogy a kijelző pixele működik-e vagy sem. készíts paintben egy pixe finomságú sakktáblát mondjuk zöld és kék színekből, és rakd ki úgy a képernyőre, hogy a pixelhibás rész benne legyen. így talán könnyebben le tudja mérni a szemed hány pixelt ér át a hiba.
-
Whaazzup
senior tag
Szia,én a fia vagyok a Whaazzup-nak,az lesz a gond ha a játék nem eredeti és ezt látja a steam,mert a CSS az steames,és így nem engedi a steam a játékot hogy elinduljon,egy NON-STEAMES torrent verziót kéne tölteni hozzá és úgy menne,mivel eredeti a játékot és steam-en keresztül beaktiválod és nem megy nincs jobb ötletem.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged