- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
atika88 #18578 üzenetére
Semmi, a Dellnek van a világon a legjobb szervizhálózata. Felkell őket hivni, adott időpontban házhoz kimennek és megjavitják. Úgy tudom 24 óra alatt kinn vannak. Visznek egy vadi új ugyanolyan monitort mint a tied vagy egy használtat de jót amilyen neked van és ha megjavitották (ha a helyszinen nem tudták) akkor visszahozzák és kicserélik a tiedre a cseredarabot. Régebben így működött.
-
Unteroff
aktív tag
-
Unteroff
aktív tag
válasz
atika88 #12859 üzenetére
Szedd szét, óvatosan, én mindig keresek a neten egy videót, vagy olyan oldalt, amin az adott dolgot szedik szét, már egyszer ráfáztam, hogy egy fényképezőt akartam szétszedni, de nem tudtam, hol vannak rejtett csavarozások, se szétszedni, se összerakni nem tudtam. Itt egy videó, elég rossz minőségben, oroszul, én csak addig néztem, ahol kiszedik a táp panelt, és elméletileg ilyet kéne látnod. Kicsit hasonlít az enyémhez, annál is hasonló hiba volt, 5 kondit kicseréltem, a kondik összesen 390 Ft volt, meg rá kellett szánnom vagy 2 órát, de sikerült. Ha púpos valamelyik, akkor ott lehet a gond.
Ui.: Ha hülyeséget írok, akkor valamelyik "vérbeli" fórumozó nyugodtan beleszólhat
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest