- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Somydemy #2868 üzenetére
A problémám pont ugyanez egy ASUS 22 colos monitorral, amit az előbb írtam. Én powerstipe mostmár lassan 6 órás állítgatása után eljutottam erre, mint amit te is linkeltél, hogy ilyen sávokban erősebb, sávokban gyengébb a kép.
Fehér háttérnél és fekete betűkkel a legszembetűnőbb a dolog amúgy.
Nekem mondjuk még a natív felbontás sem jön be normálisan rajta. Egész biztos, hogy a monitor, vagy kábel okozza a gondot. Sztem érzésre ezek a gyorsban összerakott monitorok nincsenek kellően megtervezve, és emiatt kompatibilitási problémák vannak.
Én már VGA-t is cseréltem, más típusra, de a probléma ugyanaz. A powerstripe-ről is megvan a véleményem, mert igaz nagyon sok jó beállítási lehetőség van benne, de mire egy ember azt mind kipróbálgatja, megspékelve azzal, hogy a monitornak is van egy auto adjust módja, sztem 60 éves is lesz vki a végére Kicsit olyan ez a program, mintha a lusta programírok nem írnak egy automatikusan a képernyő méreteihez igazító progit, hanem adnak egy pici csavarhúzót, és állítsd be a monitorodon minden pixel minden alpixeljét. Persze a beállítási lehetőség megvan, de kérem, meg lehetne ezt azért csinálni rendesen is. .Nem tudom én sem mi a fene okozza ezt a függőleges sávozódást, de nagyon idegesítő.
Én anno régebben egyszer megoldottam a powerstripe-el a régi vga-nál ezt, de akkor vmit a frekvenciákon babráltam a powerstripe-ben. Csak véletlen volt, hogy épp minden klappolt, és sikerült eltüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 25
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Crucial 240GB SSD eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest