Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
Dictator^ #21608 üzenetére
Az enyém is ilyen volt, de kevés helyzetben látszik... mondjuk ph! szürke hátterén pont igen.
A hajlítás következtében kicsit elcsúsznak a panel rétegei a helyükről, ettől kicsit nem úgy törik meg a fényt ahogy kellene nekik, és abból ered a foltosodás, legalább is nekem ezt mondták.
Ha egy ronggyal vagy valami nagyon puha tárggyal finoman megmasszírozgatod a foltos részeket, akkor kicsit igazodnak a rétegek és ha jól sikerül elhalványul a folt (vagy arrébb megy
). Teljesen eltűnni nem fog, de nekem sikerült olyan halványra masszírozni, hogy azt már megszokta úgy a szemem ill. nem zavart.
-
pistabyte
tag
válasz
Dictator^ #21608 üzenetére
Nekem is pont ez a típus van. Nálam ilyesmi szerencsére nincsen,viszont amikor sötét van a szobában nagyon kiüt a monitor háttér világítása,ami eléggé zavaró egy ilyen drága monitornál. Most megpróbálom ezt a trükköt,hogy a csavarokat kicsit meglazítom,és elvileg ha minden igaz nem nyomják majd a csavarok annyira hozzá a monitort takaró borítást a panelhez.
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Samsung Full HD LED Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged