- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistabyte
tag
válasz
Dictator^ #21608 üzenetére
Nekem is pont ez a típus van. Nálam ilyesmi szerencsére nincsen,viszont amikor sötét van a szobában nagyon kiüt a monitor háttér világítása,ami eléggé zavaró egy ilyen drága monitornál. Most megpróbálom ezt a trükköt,hogy a csavarokat kicsit meglazítom,és elvileg ha minden igaz nem nyomják majd a csavarok annyira hozzá a monitort takaró borítást a panelhez.
[link] -
pistabyte
tag
Sziasztok.
Van nekem egy Acer XZ321QU monitorom. Szeretném játékok alatt használni a HDR-t,de sajnos HDR-ben valamiért nagyon szürke fátyolos a kép,sokkal rosszabb mint HDR nélkül.
Nem tudom milyen beállításokat kellene használnom.
Egy Rx 580-as VGA-m van. Próbáltam az AC originsben,Resident Evil 2 remake-ben,és a Mass Effect Andromeda-ban,de csak a Mass Effect Andromedaban volt szép a HDR ha Dolby Vision-re állítottam a Mass Effect Andromeda beállításokban. A másik két játéknál ilyen opciót sajnos nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest