- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Basszus, elkezdtem kotorászni a monitor menüjében, keresve ezt a színhőmérséklet dolgot. Ezt nem találtam, de valami Color menüben volt olyan, hogy "user" "bluish" és "reddish".
Eddig a "reddish" en volt. Tényleg vöröses volt a szín, "bluish"-nál kék, az user-nél meg szép világos, kontrasztos lett. Itt bele lehet lépni, és külön állítani a színeket, de nem piszkáltam, így is nagyon jó lett. Színhőmérsékletet nem találtam. De most sokkal jobb lett a képem, köszi. Nem mondom, hogy közelíti a mostani monitorok képét, de jól használható lett.
-
törölt tag
Na, a "sávosodós" videókat a mobilommal csináltam (és ott tényleg olyan volt mint a crt-knél), és most kipróbáltam a fényképezőmmel, és itt nem sávosodik. Kíváncsi lennék mért van.
A monitor meg nekem vibrál, de mindenki más azt mondja hogy nem úgyhogy biztos bennem van a hiba.
Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest