- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
proof88 #6741 üzenetére
igen pontosan.
De akkor is megfelelően kéne, hogy működjön. Ha a tv-je nem volt bekapcsolva, de a kábellel össze volt kötve, akkor is hibás volt a megjelenítés a monitoron.
fehéren-feketén nem támogatja az nvidia azt a felbontást. Nálad még jobban jelentkezett ez a nem támogatottság.
alacsonyabb hertz-en sem megy szebben??? -
Whaazzup
senior tag
válasz
proof88 #6709 üzenetére
Szia.Több mint valószínű primer táp hiba,de általában minden hiba (kivéve a kijelző) 19-ig 5,5 6,5k között van ha van lehetőség meg is várhatod (hiba függő) kicsi felár.DE komplett panelt is árulunk ha van de be is szerezhető,a panel sem sokkal drágább persze cserével a régit leadod.A ilyen 2-3 ezer forintos javítást aki meg vállal vidd oda,én ezekben nem hiszek de lehet.ÜDV.
-
kételkedem
addikt
válasz
proof88 #2014 üzenetére
Nem vagyok szakember!
A kép olyan mintha a pixelek fentről lefelé haladva kezdenének elhalálozni. mivel nem egy sorban és nem egy oszlopban vannak szerintem fizikai behatás, ütés, hő okozza. Bár az, h felette van egy lámpa, nem igazán számít extrém hőterhelésnek. Valószínű, h ezt csak szervízben fogod megtudni . A hibafeltárás ára és a javítás költsége sajnos akár egy új monitor árát is elérheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged