- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
válasz
axlrose32 #42 üzenetére
Huh, hát utaztatást még meg kell majd beszélnem lehet ,h lesz egy nagy kérésem hozzád (történetesen lehet h el kéne jönnöd), de mondom az a baj, hogy jelen pill nincs hozzá kábelem amivel valamiféle képet ki tudnék belőle csalni
Ha van neked ideiglenesen amíg megnézed akkor ok, vagy esetleg ha van egy feleslegben, akkor szívesen vennék egyet. Ilyen VGA--> 5db BNC csatival műxik.
Jah meg lenne egy Belinea moncsi, aminek kontakthibás a kábele. Ha azt is meg tudnád csinálni az nagyon király lenne.Meg télleg valami irányár, hogy mennyivel készüljek?
Köszi. -
sz0k3e_
aktív tag
válasz
axlrose32 #29 üzenetére
Hát akkor majd nemtom mi lesz vele, mert most nincs hozzá kábelem, szal meg se tom nézni h most jelen pillbe mi van vele, meg kocsink sincs, és iszonyat nehéz. Amúgy meg télleg elírtam de nem 1996-os. Mivel semmilyen normális anyagot nme találtam róla a neten, ezért egy angol szövegből idéznék:
''By contrast, the ancient (1989) Eizo 9500 does relatively well in position 5 at 1280x1024''
Szóval 1989-es a moncsi
Amúgy kábeled nincs hozzá eladó? -
tuleon
tag
válasz
axlrose32 #14 üzenetére
Nem garis, egy tippet azért adhatnál, de végülis mind egy, mert már rendeltem egy moncsit
, de azért kíváncsi lennék, hogy mi lehet a baja. szervizbe nem vittem, mert 3-4 ezres órabérrel ''fenyítettek'' a szervizesek, + anyag. Ha meg panelt kellene rajt cserélni, akkor biztos hogy jobban jövök ki ha veszek egy újat.
[Szerkesztve] -
tuleon
tag
Húúúú Bocsi, de én is égeg mint a rongy, de azért megkérdezem:
Van egy Fujitsu-Siemens 15'' CTM5010 TFT monitorom, 3 éves, eddig semmi baja sem volt, bírta. Most van vele egy olyan gond hogy a háttérvilágítás lámpák nem égnek, kép van ha a fény felé fordítom a monitort látni hogy működik. Szerinted mi lehet a baja? Tönkrement a háttérvilágítás? vagy valami kütyüt kell csak cserélni? -
lapa
veterán
hamár így bedobtad lenne egy kérdésem. mbéna volatm, és fordítva adtam a 12v tápot az lct jellegű (''pc-chips'') tft-mnek kb. 15mp-ig a gép tápjáról, komoly nagy Amper ágáról. erős bakelitszag és szervíz keresi a megoldást. ránézésre a lapos kocka (fesz stab?) elrepedt. mik az esélyeim? lehet vmit mondani erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest