- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TIT
veterán
válasz
axlrose32 #7547 üzenetére
Szia!
Nem tudom milyen kell bele(amilo 2727-15,4")csíkozott,vibrált mint az állat,szalagkábelről is volt szó de úgy néz ki nem az,pedig majdnem lecsukott állapotban volt kép,már nincs a szerelő(1 szélhámos volt)itt hagyta szétszedett lcdvel
Mellesleg árulom
Billentyűkombinációt nem tudom mi lenne de valmit megpróbáltam de semmi,de menne külsőn azért írja ki,hogy out of range a monitor mert jelet kap.
Mielőtt lekaptam a vidikártya drivert volt kép a win betöltődése után.Max.átviszem 2 haverhoz hátha az ő lcdjükön menne.lg 1952 meg egy pár éves samu. -
DeFranco
nagyúr
válasz
axlrose32 #7519 üzenetére
Köszönöm szépen, közben meglett a hiba. A sharpness értéket kellett lejjebb venni, de az nem volt egyszerű, mert ezen a modellen nincsenek hardveres gombok, csak szoftverből lehet az alap paramétereket állítani, az viszont nem készült el win7-re. Egy linuxos laptopon keresztül viszont meghaxxoltam, úgy hogy most már teljesen jó a képe.
-
DeFranco
nagyúr
-
Whaazzup
senior tag
válasz
axlrose32 #7488 üzenetére
Nem néztem utána,csak írtam de nem igazán fontos a jelentősége megtudnánk javítani ez a lényeg.Ha nem 2 héten belül vezérlő panel beszerezhető Kinából,ha van éppen.
Szia, ezt csak általánosságban írtam nincs jelentősége hozzá nem értök számára csak egy támpont a hiba javításra,de adat kábelen keresztül sok mindent meglehet tudni.pl mennyi órát ment a készülék.És talán lementhető a program mivel komoly herkentyűnk van hozzá és idáig minden sikerült.ÜDV.
-
-
Spirit
őstag
válasz
axlrose32 #7425 üzenetére
Szia!
Utólag is szeretném megköszönni a segítséget, a monitor kifogástalanul üzemel, bemelegedés után sem jöttek elő a pöttyök.
Mindenkinek ajánlom Axlrose32 kollegát. Gyors, pontos, szakszerű. Csütörtökön szóltam, szombatra már tudott is fogadni, és 1,5 óra alatt elhárított egy olyan gondot, amire a szakszervizben 2 hét alatt sem jöttek rá, a végén már azt is letagadták, hogy egyátalán fenn áll a hiba. Maximális respect!
-
zoleee24
tag
válasz
axlrose32 #7360 üzenetére
Most néztem , olyan mintha elcsúszott volna a panel odabent, most a bekapcsoló gomb működik a menü gomb helyén, tehát a bekapcsgombot megnyomva osd menü jön elő
Az igazsághoz hozzátartozik hogy kiterjesztett képernyőként használom, és legalább 1-1,5 éve nem voltak nyomkodva a gombjai. Lehet használt neki a por... -
Crossfit007
senior tag
-
Kormi76
aktív tag
válasz
axlrose32 #7297 üzenetére
Nem értek hozzá, csak sejtésem volt, mivel nem volt háttérvilágítás, ez logikusnak tűnt. De felveszem veled a privátban a kapcsolatot!
Egyébként 2006 novemberi gyártású a monitor, így furcsálltam is, hogy ilyen kevés ideig bírja egy fénycső, de ezek szerint más a gond.
-
Imi1981
veterán
válasz
axlrose32 #7239 üzenetére
Szia!
Én baranyában mekényesen lakom, te meg ha jól tudom pest környékén! Így nem igen tudom megmutatni.Használtan vettem 2 éve 15-ért és most megadta magát!Most egy régi 15"-os crt monitoron netezek ami kinyírja a szemem!Ha még érdemes lenne megjavítani ,az kb mennyi lenne?Amit leírtál hibát annak a javítása kb mennyi lenne?Előre is kösz a választ! -
rolo76
csendes tag
válasz
axlrose32 #7209 üzenetére
3db hdmi kábellel próbálkoztam és mindnél ua a probléma 20perc után zöld tónus
kb 5 percen keresztül utána vissza áll az eredeti kép kb 20-30percre és így tovább.
A másik géppel (sl510) nincs ilyen probléma igaz ő 2 évvel öregebb és egy intel hd
nevű videó kártya van benne.Kikapcsolt állapotban dugtam össze természetesen.
Az sl510-el semmilyen probléma nincs se hdmi se d-sub on keresztül,ezért gondoltam
valami beállításra vagy driverre. -
VaZso
senior tag
válasz
axlrose32 #441 üzenetére
Köszi, a távjavítást megnézem.
A forrasztási hibákat a jelenség miatt mondod, vagy a Fujitsu-Siemens monitorokra jellemző?
(Egyébként most nézem - a monitor kb. 4 éves és néhány hónapos, elég intenzív használat mellett.)
Az az igazság, hogy édesapámnak megvan a jogosítványa a javításhoz, csak nem monitorra specializálta magát. (Néhányat javított azért.)
Mindenképpen először ő fogja szétszedni, csak rá kell vennem valamikor. (Ezért keresnék hozzá rajzot.) -
Hidó
tag
válasz
axlrose32 #210 üzenetére
Hi!
Beszéltem egy moncsiszervizzel és el sem vállalták.Simán drágább lenne egy képcső,mint egy új monitor.Ráadásul nagyon nincs is hozzá alkatrész.Ha elromlik,kidobjuk.Fogyasztói társadalom.Szívesen neked adnám,de már nincs meg.
Beszámolta a haver egy új SyncMaster 1100DF-be. -
sz0k3e_
aktív tag
válasz
axlrose32 #59 üzenetére
jo azért nme mondtam még pontos címet, mert még nekem is egyeztetni kéne pár haverommal, mer akkor összegyűjtjük az összes szutyok moncsinkat
Mer egyelőre úgy néz ki, hogy van az enyém (20'' eizo), akkor lenne a belinea kábelcsere, meg van egy samsung syncmaster 753s, ami szintén egy nagyon picit homályos.
aztán akkor még majd egyeztetünk, nehéz így összesen 4 embert öszehozni:d -
Hugo85
aktív tag
válasz
axlrose32 #54 üzenetére
Köszi, ma nem tudom vinni, de nem is olyan sürgős. Azt meg, hogy te gyere ide nem várom és nem is várhatom el hiszen te teszel nekem szívességet.
Felmerült még valami. Van egy régi IBM Thinkpad akárhányas noti. Nem megy a kijelző világítása. Egyértelműen mutat képet és azzal úgy látszik semmi gond sincs, de így nem nagyon használható. Az lenne a kérdésem, hogy erre látnál esélyt akkor azt is vinnénk.
Így vinnénk egyszerre több cuccot is. Ez olyan jövő hét elején kedd magasságában lenne esedékes ha neked jó lenne. Kimennénk hozzád és vivnnénk mindent.
Köszi előre isA számod mentettem.
-
Hugo85
aktív tag
válasz
axlrose32 #47 üzenetére
Hli van egy ősi 17 colos monitorom 96'ból. Egyszercsak fogta magát és össze ugrott a kép egy keskeny függőleges csíkba. Amúgy tök fasza volt. Márkája Unisys és 95KHZes szal 1600*1200@75HZ, még BNC bemenete is van. Tudnál vele valamit csinálni?
Illetve vagy egy kevésbé régi 2000es Gaba 14''os moncsi. Annak idején volt javítva asszem sorkimenővel, de aztán egyszercsak fogta magát és beszart. A hiba az, hogy bekapcsol a led meg minden, viszont a képcső egyáltalán nem gerjed fel. Se kép se hang a szó szoros értelmében.
A koncepció az volna, hogyha olcsón meg tudnád őket csinálni, akkor azt nagyon szívesen venném, ha meg nem, akkor nem tudom.
Előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest