Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Éjszakai fény ki van kapcsolva, a színkezelő beállításokat is néztem, pár helyen olvastam, hogy ott érdemes kiválasztani az egyik sRGB profilt, de az sem segített. Egyszerűen sárgásnak tűnik a fehér szín, zavarja a szememet. Lehet, hogy a kijelző hibás? Vagy mi lehet ez?
-
Apollo17hu
őstag
-
-
Gabesz87
veterán
Értem, rendben van.
Nem tudom, a DVI-al való használathoz képest szerintem egyértelműen világosabb most DP-vel (DVI-t már nem tudom bedugni, mert az új kártyán nincs DVI, és átalakítóm sincs perpill. Meg amúgy van kalibrált színprofilom, kaptam a monitorhoz akitől itt aprón vettem pár éve, de hogy őszinte legyen, nem igazán értem, hogy ez hogy is működik. Színprofilba betettem, ahogy kell (oaziscomputer-en leírtak alapján), de nekem az nem világos, hogy most akkor mindegyik mód (Standard, Text, Game stb.) kalibrálva van (bár gondolom ez hülyeség), vagy vették a legjobb értékeket, és mondjuk a Custom módban kellene akkor használnom? Bár semmi különbséget nem látok Custom és Standard közt. No meg attól hogy pár éve kalibrálták, VGA-tól is függ, szóval sok értelmét így meg nem annyira látom.
-
junior11
veterán
Szia, köszi, azóta a monitor egy jó darabig megvolt hiba nélkül, de az utóbbi 2-3 hétben ismét elég sűrűn csinálja, már szinte alig lehet használni. A tápkábelt és a VGA, DVI csatlakozókat ki- és bedugtam, mozgattam is közben, ilyenkor nem jelentkezett semmi, így szerintem a második lehetőség gyanúsabb, sajnos nem értek hozzá és nincs a környezetemben sem senki, aki megoldaná, 11 éves monitor, gondolkodom, hogy később újat vennék a helyére, alapdolgokra a Samsung SF350 nekem elég lenne, remélem, szerencsém lesz vele.
-
flodor
újonc
Köszönöm a választ.
Megnéztem régi géppel (aminek van natív VGA kimenete a videókártyán) sima VGA kábellel és jó minden, tehát tényleg az átalakító a hibás. Tudnátok ajánlani egy jobb VGA - DP vagy VGA - HDMI átalakítót? Milyet keressek? Monitort egyelőre még megtartanám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest