Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergei
tag
A házam olyan, hogy 90 fokkal van elforgatva benne az alaplaptartó tálca, ráadásul annyira magas, hogy a ház teteje egy síkban van majdnem az asztallal (a padlón van a gép), úgyhogy a kábelek inkább az asztal tetején mennek a monitorok mögött, nem emlékszem arra, hogy bármilyen durvább erőhatást fejtettem volna ki.
Amikor a hiba jelentkezett, akkor is kb. teljesen mozdulatlan volt minden órákig, előszor arra gondoltam hogy a 85-89+ fokos levegőt amit hátul (vagyis fent) kifúj a kártya, esetleg hosszabb távon nem bírta a kábel.Amúgy megnéztem most, az aljzat nem lóg, és teljesen stabilan van a kábel a monitor felőli végén is.
A monitorok általában fix. pozícióban vannak néha forgatom vízszintesen pár fokot ha kell.
10 év alatt összesen egy DVI kábellel találkoztam, ami megtört egy ponton, és érdekes színeket adott, mozgatni kellett és egy adott pozícióban volt jó csak, de az egyértelműen kiderült, hogy kábelhiba.
Ennek ellenére, ha valahogy mégis a forrasztás sérült volna a monitoron, akkor onnantól fogva nem az lenne, hogy egyből rossz lesz a kép, és nem hetek-hónapok után jön elő hirtelen?
A jelenlegi kábelelrendezéssel továbbra se tudom elképzelni, annyira nem lehet dzsunka minőség egy EIZO, ha mégis, gondolom egy ilyen javítási művelet nem több pár percnél : - s
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest