- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
-
Tulipanti
tag
válasz
vwpolopg #4749 üzenetére
Hát ez nagyon durva. Tényleg nem lehetett normális az a nő..... Elképesztő mik vannak. Szegény cicának milyen rossz lehetett ott a padláson egyedül bezárva. Az ilyet nem lehet embernek nevezni. És azt sem aki megmérgezi az állatokat.
Nem értem, hogy számol el a lelkiismeretével. De azért bízom benne, hogy megkapják a kellő büntetésüket.
pc-user : Mázli, hogy a macsek nem bántotta. Az én Pehelykém bizti megpiszkálta volna, hogy mi az.
-
Tulipanti
tag
válasz
vwpolopg #4747 üzenetére
Nekünk is el vannak tűnve a macsekok ilyen melegbe, csak ha éhesek akkor jönnek elő vagy kelnek fel.
Nem lehetett semmi, hogy 3 hónap után ment haza. Nagy öröm lehetett amikor előkerült.
Nekünk max pár napra tűntek el, de már akkor is nagyon ideges voltam, hogy hova lettek. Bébi egy ilyen pár napos csavargás után ment a dokihoz, hogy ilyen ne forduljon elő többet.Azért nem értem azt az embert, aki ellop egy macskát. Hogy tehet valaki ilyet?
-
Tulipanti
tag
válasz
vwpolopg #4707 üzenetére
Ez nálunk is így van.
Egyszerre kettőt kell simogatni mert sértődés lesz.
Az is jó, amikor távolról néz az egyik szúrós szemmel, hogy hozzá oda se megyek. Kis féltékenyek...
Én se bírnám ha allergiás lennék rájuk. Az szörnyű lenne. Kiskorom óta macskák vesznek körül.cherilady: A macsekok néha olyanok mint a gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest