- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
werszomjas #13834 üzenetére
Noé. Foglalkoznak macskamentéssel is.
-
ariel96
aktív tag
válasz
werszomjas #13271 üzenetére
Édesek együtt. A harc meglepett, az én ivartalanított kandúrkáim még a ránk erőltetett kutya vendéget is kedvesen fogadták. Csak én aludtam keveset - féltem, nehogy baleset történjen amikor a cicáim feje a kutya szájában van.
Képzeljétek nem kívánom a húst, amióta malac és kecske barátaim vannak. Csak a borsó, bab, karfiol stb. esik jól, semmilyen állati eredetű dolgot nem kívánok.
-
Nimrod
addikt
válasz
werszomjas #13075 üzenetére
Nálunk 50nm lakásban vannak most hárman. Befogadtunk egy menhelyes, ivartalanított kandúrt. Menhely szerint 2 év körüli, de mi sokkal idősebbnek tippeltük az állatorvossal (6+). Mellé jött egy kb. 1-2 éves, szintén ivartalanított kandúr. Bunyó volt, de csak lazább, nem annyira brutális. Kajánál nem volt gond.
Jött utána egy kandúr maine coon kölyök, ő nagyon tiszteletben tartotta mindkettőt. Most másfél éves kora körül kezd rájönni az erejére. Közben elpusztult az első cica, jött egy új maine coon kandúr kölyök. Ő kajánál mindenkit megmorog. Bunyó van, de csak ahogy eddig is. Rengeteg szőr repül, meg mivel kezd súlyuk is lenni ezért hallatszik amikor keresztül-kasul szaladnak a lakáson. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Nekünk Bagira (fiú) nem tudott kijönni lány macskával, féltünk is, hogy a kicsit bántani fogja nekünk. De azzal meg semmi baja nem volt, pedig azonos neműek. Néha-néha éreztette ki a főnök, de most már semennyire, a kicsit eszi el a kajáját, ebből máshol már régen balhé lett volna.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Emlékeim szerint különböző neműeknél jobb az arány. De itt van ellenpéldának Louro esete, vmint nekem is negatív a tapasztalatom.
-
Louro
őstag
válasz
werszomjas #13072 üzenetére
Szia,
nálunk két, már nem tini (4+ évesek) leánypár nem bír befogadni egy 1,5 éves kandúrt. Bár a kandúr a ludas, mert folyton pörög és nem óvatosan, hanem kiengedett karmokkal. Nem is csodálom, hogy fújnak rá :S
Pont tegnap avatkoztam közbe, amikor kaptam egy szép nagy karmolást. Meg is sajnáltam a csajokat
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
werszomjas #13072 üzenetére
Abszolút macskafüggő, nincs rá általános szabály.
-
ariel96
aktív tag
válasz
werszomjas #12295 üzenetére
A TV-ben láttam egyszer, hogy egy cicának volt valami problémája a járásával, és az úszás segített rajta. Nem tudom, hogyan tudták rávenni, hogy belemenjen a vízbe. Úgy úszott, mint egy kutya.
-
kew
senior tag
válasz
werszomjas #12300 üzenetére
Nagyon jófej!
Nekünk is belemegy a kádba, de csak miután lement a víz, hogy kinyalhassa a maradékot
Próbáltam én is, hogy engedek vizet, mikor benne van, de miután már érzi, hogy lepi el a lábát, spuri van kifele
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
werszomjas #12302 üzenetére
GoPro-t nyakába kéne tenni futás közben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
werszomjas #12300 üzenetére
Nagyon jóó.
Elején még mondom, azért nem ül le a vízben. De csak leült.Köszi!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Csinálj már róla egy videót.
Másikra: igen érdemes ivartalanítani. Neki is jobb, ha nincs rajta az inger folyton.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
De jó, bárcsak az én macskáim is ilyenek lennének
-
Potzee
addikt
válasz
werszomjas #10918 üzenetére
...és nálatok is a macskás faltetoválás...
-
Potzee
addikt
válasz
werszomjas #10910 üzenetére
Gyönyörű falatka...
-
Louro
őstag
válasz
Belváros, Báthory utca. Bazilika környékén. Szerencsére árazásban nem érződik és nagyon kedves az orvos és a doktornő is. Eddig jót tapasztaltunk velük.
-
beleszólok
senior tag
válasz
Az a szemrehányó pofija...
XV. ker. Rákos úti rendelő. Eddig egy alkalommal fordult elő, hogy nem igazán voltam elégedett a dokinénivel, pedig jártunk már ott párszor. (sokszor)
-
djdaniel
senior tag
válasz
werszomjas #9133 üzenetére
én mikor bevittem a macskát az új lakásba rettenetesen félt, egyből az ajtóhoz ment és kiakart menni.
A lakásba elbújt és minden lehetőséget megragadott hogy kiszökjön kb 1 hétig nem engedtem ki,utána mikor kiengedtem mindig vissza ment a régi lakáshoz szerencsére csak 15m-re volt, kb 1hónap volt mire megszokta hogy nem ott lakunk már.
A lakásba eleinte 1hétig félt, és úgy tudtam hozzá szoktatni hogy ne féljen hogy naponta több órát simogattam és mindenki csak vele foglalkozott .Szerintem nem fogja megszokni a kijáró macska a panelt.
Legalább is én nem tudtam az előző macskámat leszoktatni róla, sajnos állandóan kijárt és minden betegséget összeszedet pedig be volt oltva, igaz nem volt kiheréltetve
Sajnos 3 hónapja elkellet altatni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
werszomjas #9126 üzenetére
Bécs után engedtük ki a kocsiban, mert elkezdett nagyon nyávogni (csak akkor nyávog, ha valami baja van).
Körbejárta párszor az autót bent, aztán vissza ment a szállítójába.
Végig nyitva volt az út során neki (kivéve mikor kompra szálltunk), szóval el volt. Mi még a macskaalmot is odaraktuk neki (+ kaját és vizet), de már annyira rutinos, hogy csak éjszaka a szálláson használta az almot (mi félúton 12 óra utazás után megszálltunk Belgiumban).
Kocsiból sosem engedtem ki. Szobacica a lelkem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
werszomjas #9123 üzenetére
Van tapasztalatom. Pár éve Skóciai nyaralásra magunkkal vittük a cicánkat.
A mi cicánk jól bírja az utazást, csak pár alkalommal volt nyűgös, de sokat visszük kocsival és megszokta. Emiatt mertünk vele elindulni erre a hosszú útra is.Neked azt javasolnám, hogy próbáld szoktatni az utazáshoz előtte. Menjetek 1 órát valami városon kívüli úton (ne legyen indulás/megállás túl sok). Aztán elvileg fokozatosan hozzá kell szoknia.
Mikor esedékes a nagy út?
-
Kicker
őstag
válasz
werszomjas #5800 üzenetére
Nagyon jóók
-
Tulipanti
tag
válasz
Nagyon aranyosak!
Látszik rajtuk, hogy testvérek!
-
cherilady
tag
válasz
Zabálnivalóak
-
Orsyka
tag
válasz
werszomjas #2839 üzenetére
Hát a 2. kép nagyon jó!!!
Az enyémek így alszanak:
Manó akiben 7 ördög veszett el
Gizmó a plüsscica
Összebújva
Így szeretlek -
ladybug
őstag
válasz
werszomjas #2839 üzenetére
Nekünk 3 macskánk és két kutyánk van.
Meg még pár állat....
A macskák nehezen fogadják el az új jövevényeket, legyen az kutya, nyúl, vagy bármi, ami ugyanakkora, vagy nagyobb, mint ők. Érdekes módon a kisebbekkel nincsenek gondjaik.
Nem szeretik a nyüzsgést, amit az új állat okoz. Ha netán még játszani is akar vele, na, ez meg egyenesen felbosszantja, de lassan ő is hozzászokik ám a másikhoz. Sokszor kell majd a nem szabad, ne kergesd vezényszavakat használnod a kutyánál, mert ő még játékos lesz a cicákhoz képest, de meg fogják szokni egymást. A kutyáink a macskáinkat nem bántják, még meg sem kergetik. Az idegen macskákat viszont imádják hajtani.
Szerintem nyugodtan hozzatok kutyust a házhoz, a cicák meg majd elfogadják az új helyzetet.
-
kai_sehmet
csendes tag
válasz
werszomjas #2640 üzenetére
Köszi
Sajnos bár debreceni vagyok, a cicádat nem láttam.Mondjuk én főleg az egyetem környékén járok.
-
littlelion21
addikt
válasz
werszomjas #2640 üzenetére
Nekünk 4hete tűnt el Bandika...
Szívből kívánom, hogy rátalálj. -
eziskamu
addikt
válasz
werszomjas #2636 üzenetére
Még mindig semmi?
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #2633 üzenetére
esetleg ha vannak itt Debreceniek vessenek egy pillantást erre
-
Dylen
senior tag
válasz
werszomjas #2633 üzenetére
Nyugi, a cicák nagyon jól tudnak tájékozódni. Legtöbb macska hazajön magától, ha csak az a helyzet, hogy elcsatangolt. Kaja és víz nélkül is elég jól elvannak sokáig. Szerintem még ráérsz aggódni, ha csak 3-án tűnt el. Persze könnyű ezt mondani.
-
Bendőke
tag
válasz
werszomjas #2631 üzenetére
Szia!
A mi macskánk néhány éve eltűnt 2 hétre, de aztán meglett, igaz csontsovány volt. Annyira örült nekünk, hogy mindenkinek beült az ölébe, pedig ő nem az a hízelgős fajta. Azt gyanítjuk, hogy véletlenül bezárták valahová. Azóta nem történt ilyen, alighanem tanult az esetből a kisasszony
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest