- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
public73 #8271 üzenetére
Én lassan 3 hónapja küzdök az összeszoktatással... azért kérdeztem, igaz mindkettő felnőtt macska, ráadásul mindkettő nőstény...
Folyamatos a morgás, ha észreveszik egymást, rögtön lehet őket üvegmosónak használni
De általában a közbelépés megteszi a hatását, ha nem vagyunk otthon, akkor vér még nem folyt, de a tapasztalat, ha nincs mozgás, akkor mindkettő a saját helyén alszik. Külön van a kajálda, a WC, így ezen nem megy a vita (bár az "új" jövevény rendszeresen használja a másik WC-jét...)
-
bubi92
őstag
válasz
public73 #8006 üzenetére
meg van fázva
mamámék macskája homeless volt, nagyon betegen került hozzájuk, azóta teljesen okés a macska, egyedül a prüszkölés és a sípolás maradt meg. állatdoki azt mondta, hogy valszeg nem is fog elmúlni.
másik lehet már írtam itt: mikor ivartalanítattuk a macsekot, kérdezte az orvos, hogy mi a neve. mivel egyedüli macskaként van a lakásban szimplán csak macsek meg stb... és hirtelen anyám nem tudott mit mondani poénból benyögte, hogy macskajancsi. az orvos M. János-ként könyvelte le a macskát. Valamelyik nap jött levél oltásról M. János névre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest