- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Alomból én a Cat's Best-et használom, amit a tenyésztő ajánlott és remekül bevált. Jól felszív mindent, minimálisan porzik (csak hetek után van benne por és lehet is hetekig bennehagyni a wc-ben, mindig pótolom, ami kijön a pisivel-kakával, és hetekig nincs szaga), wc-n lehúzható és a macsek is minimálisan hordja szét, mondjuk nekem a wc-je előtt van egy kilépő, az is felfog valamennyit, ha éppen nem ugorja át a macska.
Nyakörv: nekem egyáltalán nem tudja magán elviselni, párszor a nyakába tettem, de meg volt őrülve, addig ment, amíg az alsó állkapcsát be nem tuszkolta a nyakörv alá és úgy rágta. Van valami módszer arra, hogy hozzá tudjam szoktatni, vagy csak próbálkozzak vele pár naponta?
Más: függönyről ti hogy szoktattátok le a cicát? Tegnap előtt letépte az egész függönyt az erkélynél, tegnap pedig félig a függönyt, félig a sötétítőt. A reakcióm nyomdafestéket nem tűrő volt
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest