- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme az új Android Auto!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
hát a ház körüli terület amolyan diszkert féleség lett ilyenre építettem. Viszont a háztól távol van egy nagy zöld terület pázsittal, ebben van a sok hangya is.
Ettől balra a szél felé, pedig magaságyások vannak azért, hogy megtermelje egész évre az olyan dolgokat amiből sok kell, fagyasztható is és nem permetes vagy kezelt, hogy tudjam mit eszem meg. Ebben tavaly bejutottak a hangyák, felásásnál lárvák hadát fordítottam ki itt is, azokat akkor "kezeltem" is.
Amit láttam a hangyáktól, hogy a nedvükért tenyésztik a levéltetveket, még paprikára is felcipelték de a gyümölcsfákra is. Tavaly annyi volt a hangya a tetvek miatt az almafákon, hogy már nem is tudtak megnőni az almák rajtuk, kezelnem kellett permettel pedig nem szoktam.Szeretném ennek elejét venni és kissé redukálni a hangyákat.
A másik háznál pedig egy komoly méret kert van ami csak vetemény, hagyma krumpli zöldbab spenót saláta miegymás. Itt mivel komolyabban művelt a terület és van szántás kapálás egyebek, a hangyák nem is terjedtek el.
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy ismertek vagy használtok e olyan kerti szert ami olyasmi hatású mint a talajfertőtlenítő, annyi csavarral, hogy elrendezi a hangyákat is.
Annyi hangya lepte el a kertet, hogy még a paprikára is felhurcolják a levéltetveket, nem szólva a futó zöldbabról vagy a gyümölcsfákról. Jó lenne ezt a következő szezon elött kicsit csökkenteni, vagy egyenesen rövidre zárni.
Vmi kipróbált ötlet?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme az új Android Auto!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest