- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kettő feltételezem nem ugyan az a faj.
Hallottam olyat (szóban) hogy van déleurópai meg sima
Meg olyat is hogy van talán japán ami belilul.
Akkor talán legjobb lenne most vágni róla jócskán tőnek való ágakat és elkezdeni valamilyen tápoldatos vízben árnyékban gyökereztetni, aztán talán mire vége a kánikulának már ültethető is lenne.
Ezek szerint ilyen időben locsolni kell. -
Gtaati
őstag
Helló!
100g/10l -nél biztos hogy nem lett töményebb. Annyi hogy a foltos részeket alaposabban két soron is átfújtam. Igazából nem szárad még, most a csapadékos időben kapott utoljára nedvességet. Azóta nem locsoltam. Locsolás azért jutott eszembe, hogy a ráfújt vasgálic egy része belemosódjon a a földbe a gyökeréhez.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszönöm szépen a választ, megnézem és csinálok közelebbi képet a foltról. Számomra csak az volt a furcsa, hogy ha műtrágya okozta volna akkor miért hónapokra rá jön elő a probléma. Egyébként ez az összetétele annak a műtrágyának amit használtam korábban: N-P-K (19-6-20) + 3% Mg +7,5% S + mikroelemek B, Mo, Fe, Cu, Mn, Zn.
Van otthon vasgálicom, [Ilyen] ezt korábban csak a kert végi ciprusokhoz használtam, fűhöz nem, fű esetén ezt hogyan kell/lehet alkalmazni? Oldjam fel egy kannában és csak a foltokat öntözzem meg vele? Ha igen milyen töménységben lehet/kell alkalmazni?
Köszönöm szépen!
-
Gtaati
őstag
Helló! Igen kézzel hintettem szét, nagyjából egyenletesen a legutolsó szórás már kb. 2 hónapja volt és utána ilyen probléma nem jelentkezett, csak mostanában miután rengeteg csapadékot kapott, ebből én a túl sok vízre gondoltam, hogy kezd kirohadni vagy gomba. Fúrott kútról locsolunk.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest