- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H-Zol
senior tag
Nem értem én sem , annak robbani kellene , én régen csináltam olyat , hogy nem volt karburátor sem rajta , gyertyánál benzin be öntés , berántás robbant , felpörgött és egy vékony tűvel fecskendővel a karburátor helyén nyomtam benzint és járt a motor
Próbáld meg egy kicsit a gyertyát egy kicsit összéb ütni ahol szikrázik, üsd egy kicsit oda valami vashoz , vagy betonhoz , és úgy próbáld meg be rántani ! -
Stylewars_kp
őstag
Leveszed a gyertyapipát, kitekered a gyertyát, majd a gyertyát beledugod a gyertyapipába és a hengerfejhez érinted, majd berántod a berántókart. Nem kell nagyon megrántani, meg ugye vákuum se lesz a gyertya nélkül szóval könnyű dolgod lesz.
Arra figyelj oda, hogy közbe hozzá ne érj a gyertyához, mert megcsaphat a szikra. Pipánál fogd, ott már szigetelt. Látnod kell a szép kékes/fehéres szikra képződményt. -
doc
nagyúr
Nu, lement a gyerekprogramos hetvege, ujra 'nem indul a fukasza' a tema
Probaltam a hengerbe a gyertya helyen at benzint onteni, eloszor negyed kobcivel probalkoztam, aztan a sikertelenseg utan majdnem fel kobcentivel, de teljesen eredmenytelen lett a kiserlet, meg sem roffent.
Ez azt jelentene hogy nincs szikra? Hogy tudom ezt lecsekkolni? Az megvan hogy a gyertyat kicsavarva lehet belole "szikrat csiholni", hogy mukodik ez pontosan? gondolom a gyertyapipanak a gyertyan kell lennie, de hogyan tovabb?
Az lehet hogy a kapcsolo romlott el, vagy esetleg valami kabel csuszott ki/szakadt el, vagy ez amolyan 'soha elo nem fordulo' eset? -
Chris0321
veterán
Én is 100-as benzint használok mindenhol. A fűnyírót letettem ősszel, tavasszal elővettem. Szivató és indult is. Ennyi idő alatt ez a benzin nem megy tönkre, egy évig jónak kell lennie, én legalábbis úgy tudom. Ennek ellenére ez tényleg túl száraz gyertya egy ilyen indítási próbálkozás után, de lehet más baja is a karbinak.
-
Rive
veterán
Nem kene ennek benzinesnek lennie ennyi probalgatas, rangatas, szivatozas utan?
Az a gyertya kifejezetten jól nézne ki - ha tartós használat után lenne ilyen.
De tartós szünet utáni kétségbeesett indítási kísérletekhez képest valóban hiányzik róla némi benzin
Szerintem is karburátor.
Legközelebb komolyabban kell venni a benzin eltarthatóságáról szóló intelmeket -
vendingo
veterán
Én bch 400-at veszek szerintem (ma találtam is egyet 90-ért), de nálam elég vad a gaz, amit lusta vagyok manuálisan kitépkedni. Inkább bedarálom mulcskéssel, ehhez meg kell a 400-as ereje.
Sima átlag használatra inkább spartat választanék a helyedben. Veszel egy 5 literes kannát, amiben csak kasza benzin lesz, aztán ennyi. -
Toobee
veterán
Én most próbáltam ki pár régebbi Oleo Mac kaszát: Spartan valami és 730. Ezek 2T modellek 1,4 LE körüliek, de csak szenvedtem velük, igaz, elég nagy volt a gaz. Szerintem most adj ki rá picit többet, de legyen erős a gép, a 755 Master már elég jónak tűnik.
Más: hétvégén feldobtunk pár kamerát, meg kiépítettük a számunkra szükséges villanyhálózatot. Régi parasztház, kikötöttük a bent lévő rendszert. Csináltunk pár sor veteményt is, a cirkalom marha jó dolog, szép sorokat tudtam vele húzni. A borsó, saláta már 1 hetes, azok szépen át is törték a talajt, már látni őket.
Hátul van egy nagyobb rész, oda lucernát terveztünk rakni, az lesz a hétvégi program. Kerítésjavítás, óltatarozás után pedig jöhetnek a szárnyasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged