- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Kolondrum #5199 üzenetére
Én drótkerítést húznék, arra nád, eléje meg tuja sort tennék 2 sorban, akkor van ideje nőni addig az 5 évig, amíg a nád lerohad, ha 1 métereseket veszel. Úgy érdemes a tuját, hogy drain csövet fektetsz a gyökeréhez egy árokba, és azon keresztül tudod locsolni közvetlenül a gyökerét, ha hetekig nem esik. Lehet még leylandi ciprust is így, de az nem annyira szép, és nekünk lassabban is nő, mint a tuja. Ami még eszembe jutott az a babérmeggy, de az talán túl kicsi nektek. Drótot ettől függetlenül mindenképp raknék, mert egy kutya simán átjön a tuján is.
-
Brandynew
őstag
válasz
Kolondrum #5197 üzenetére
Ez a csodasövény, amit említettek, ilyen. Nekem is ez van, és utálom is, mert nagyon gyakran kell nyírnom, tényleg brutál gyorsan nő, kis túlzással szemmel látod élőben. 2,5 hónapig nem vágtam le egyszer és 1 méteres ágakat kellett róla lenyesnem.
Le is akarom cserélni tujára, tényleg nincs olyan, ami megél nálunk? Pedig annyi helyen látok tuját.
Kolondrum: felfuttatni valami örökzöldet "paravánra"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest