- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Miután írtam nekik, másnap a "processing"-et "complete"-re átrakták, na mondom ez aztán a tempo
...nade mielőtt nyavajognék: pénteken meg is érkezett a tzucc ups-szel(mondjuk kb a semmiből, ergo semmi sms/tel/email előtte). Szóval kb 10 nap és megjött, ez sztem ok, főleg hogy közvetlen, distri nélkül nyomatják.
Összeraktam, simogattam, de még nem volt időm tesztelni.
Összepakolás/csomagolás példaértékű, belseje/kábelezés összahasonlíthatalan alsó-közép vonallal.
Mivel nekem ez a lágy irányíthatóság-fétisem van, először rugó(X;Y) nélkül próbáltam, de úgy kicsit nyegle volt(meg kell az a középre-húzás érzés), majd megzseroztam itt-ott+ a leglágyabb rugót is kicsit nyújtottam, (kettőt jól ki is nyújtottam, még jó hogy adtak hozzá hatot), végül így raktam ösze, hogy nekem ne keménykedjen.
A stick/grip/gombok/nyomáspont/érzet/eronomia parádés, kb 2 kategóriával t16k feletti, megkockáztatom warthoggal egy szint (kivéve, hogy ez nem fém "csak" masszív, egyáltalán nem recsegős műanyag (ABS?)), talapzat is ok, de a rajta lévő 3 gomb kicsit sovány, viszont van ugye a vicc-gázkar(ami pl szintén sokkal jobb/használhatóbb t16k-s alt-nál) mellett 2db végállás nélküli görgő, amik pl trimre tökéletesek.
Grip mérete (VKB GLAD NXT Prém - Kosmosima) nekem épp, hogy jó, pl pinky már kicsit szűken van (úgy hogy levettem az oldalsó kéztartó toldalékot), de egyébként nem zavaró, nagy mancsúaknak lehet megszokós (pl TM TCA-hoz képest, ami viszont kicsit szellős/nyújtózkodós lehet).
Talpa masszív, vastag fém, nem is nagyon mocorog, bár mivel a stick ellenállása nem csak a rugó, de a tengelyeken lévő (gumi?) alátétek surlódásából is adódik, hirtelen megrántva (főleg J-B), kicsit elemelkedhet, ezért ha nem is csavarozni, de valahogy rögzíteni érdemes.
Cserébe viszont nagyon jó, hogy nem hyperlötyögős, de nem is bután feszes a kar, kb így tudom elképzelni az igazit is (mig29/mig21/jak52(?)-ben megrángatva is "hasonló", bár azokban ugye az erőkar + mozgástartomány végatt lényegében összehasonlíthatatlan ezzel a megoldással). -
abéla
senior tag
Hmm, akkor ua. mint a régi, hasonló Saitekes megoldás: a stick tövében lévő rugót kell(ene) visszavágni/cserélni.
Hát lehet inkább szétkapom a régi gázkart és befújkálom, hátha megoldás lesz ideig-óráig és talán lesz előbb-utóbb használtan x52/pro, mert gondolom a gázkar másnál is többszörösen túléli a stick-et.Vesa: ez a gázkar-döccenés engem nem zavar, mondjuk én inkább vadászgépekkel repülök;
bár most, hogy mondod: anyahajós leszállásnál, légi utántöltésnél - főleg az alsó "click"- tud néha idegesítő lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged