- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghost89
csendes tag
Sziasztok. Van egy Aorus b550 elite v2 alaplapot benne aorus 2x8gb ddr4 4400mhz-s ramok. 2666mhz-n mennek a ramok, ha BIOS a bekapcsolom az xmp-t akkor nem indul a gép csak ki be kapcsol s mikor el indul akkor is 2666-on vannak a ramok. Hogy lehetne ezt feljebb tornádzni? Tud ebbe nekem valaki segíteni? :) ui: legfrisebb BIOS van rajta f13h és ryzen 5 3600 a proci.
-
Ghost89
csendes tag
Azt el felejtettem írni hogy Budapest vagy környéke lenne a legjobb.
-
Ghost89
csendes tag
Van itt esetleg olyan ember akinél végre tudnám hajtani ezt a bios frissítést s kölcsön adná arra a fél órára az 1. vagy 2.odik generációs ryzen processzorát ehhez a művelethez?
-
Ghost89
csendes tag
Na megvan a problem ahogy korábban is írtátok meg ahogy külföldi fórumon is olvastam f40-es bios kell mert anélkül el sem indul. A kérdés az hogy hogyan frissítsem a biost ha a gép be sem bootl odáig se hogy bios-t behozza s frissítsem????
-
Ghost89
csendes tag
válasz
Floyd80 #6046 üzenetére
Üdv, ki cseréltettem a ramokat és a hibsa még mindíg fennt áll. 4 darab kicsi piros led van. a bal felső a cup a jobb felső a dram. Na most ha bekapcsolom ki villan egy pillanatra a cup s utána elalszik de a jobb felső azaz a ram meg folyamatosan világít... Ma cseréltettem ramokat, ezek a ramok 100% h kompatibilesk a lappal. Én már nem tudom hogy mi a baj. Igen 5-ös ryzen van benne és igen szeretnék alaplapot frissíteni de odáig se jön be hogy frissítsek!! A monitoron nem jelenik meg semmilyen kép csak annyit ír hogy no signal. Ilyenkor akkor most mi a teendő?
-
Ghost89
csendes tag
Na sikerült megfejteni, a dram led világít. A ram 2x8 gb CORSAIR 8GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL16 CMK8GX4M1D3000C16. S azt hiszem ez a ram nem kompatibilis ezzel a lappal.
-
Ghost89
csendes tag
Sziasztok, most szereltem össze egy új configot gigabity b450 Aorus pro alaplappal. Bekapcsolom a gépet, minden ventilátor pörög, de nem ad képet, még a biosig sem jutok el. Próbáltam a hdmi-t az alaplapiba de a videokártyába is és egyikkel sem ad képet. Ami érdekes ha jól tudom ennek a lapnak rgb világítása van jobb oldalt alul maga az aorus jel, na az nem világít6 továbbá a vidikártya alatt a frontpanel bekötése mellett egy piros led világít folyamatosan, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Magisk
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest