Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz Calogero #7235 üzenetére
Ez a probléma még mindig adott.
1. Az integrált VGA használatakor nem működik a 2 monitoros felállás.
Bootolás közben a monitoron van kép, windows bejelentkezés után a monitor nem kap jelet, csak a TV-n van kép.Ha csak a monitor van rádugva akkor is ugyanez van.
Ha csak a TV van rádugva akkor a a tv-n van a boot is meg utána a windows asztal is.2. Kipróbáltam azt is beszereltem egy VGA kártyát (Palit GTX 750 Ti KalmX) akkor erre a kártyára kötött Dell monitor szépen működik, de az a integrált VGA valószínűleg letiltódik, mert akkor a HDMI-n nem megy jel a TV a felé.
Közben átnéztem a manual-t, és ott Bios bemutatásnál chipset fülön kell lennie Integrated Graphics menüpontnak, de nálam ez a menü pont nem jelenik meg a BIOS-ba.
Integrated Graphics (Note)
Enables or disables the onboard graphics function.
Auto: The BIOS will automatically enable or disable the onboard graphics depending on the
graphics card being installed. (Default)
Forces: Enables the onboard graphics.
Disabled: Disables the onboard graphics.(Note) This item is present only when you install a CPU that supports this feature.
-
Calogero
addikt
válasz Calogero #214 üzenetére
A lapot lecsereltem egy MSI K8NEO FSR alaplapra. Vegre a huto nem a tapba nyomja a meleget (Freezer64) igy a tap csenben marad, calamint 3 fokkal esett a proci homrerseklete. Valamint 3 memoriamodullal is mukodik a C'n'Q. Es jol mutat a fekete alaplapban a Inno3D6600GT valamint az SB Live 5.1a fekete nyakjuk miatt.
Tunningban ugyanott vagyok. A proci foglalat koruli kondikra passziv borda vigyazz.
A NB hutes ugyanugy passiv, mint a Gigamon.
A GAK8NS-re 1000 FT-ot kellett rafizetni. -
Balinov
titán
válasz Calogero #214 üzenetére
2db venticsati az tényleg elég kevés,kapásból el is használtam mindet,(1db cpu cooler 1db vgacooler) viszont most esett le,amikor írtad Te is,hogy a Titan vga szettben,ami hűti a 9600-ot volt egy molex tápcsati átalakító,így végülis lenne még hely egy plusz rendszerventinek,pl.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Calogero #209 üzenetére
Vagy olvasni nemtok,vagy még korán volt.Internal I/O az okés.azt láttam én is,viszont a dobozt,mikor kinyitottam nem ezek voltak benne,mármint ami a második linkelt képen van. 1db 80eres ide kábel,1db flopykábel,sata kábel,meg a hátlapi 2db usb-t tartalmazó kivezetés. Mitgondoltok,ráburitsam a ph-s,győri boltos haversrácra az asztalt?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Calogero #207 üzenetére
van hozzá optikai kimenet? ez valami hátfali kivezetés? enyémhez nem volt ilyen,csak egy usb hátlapi kivezetés és 3db jack aljzat van cuzammen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest