- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qtrica
aktív tag
Szép jóestét a T. uraknak.Most hogy esmét melóban vagyok, csak az emlékeimre tudok hagyatkozni, tehát bocsi ha nagy hü...get irok.Tehát mint kérdeztem Azália codec.Valaki össze foglalná a működését?1-2 órás keresés után találtam meg, hogy az audió felületen (nem tudom másként fogalmazni) ott ahol konfigolod a csatlakozókat, lehet beállitani az AC97-es üzemmódot.Ez pl. azért fontos, mert a hátsó miki csatornát nem lehet boost-ba kapcsolni, s a miki igy gyenge.
-
Balage85
tag
Én nem használom ezt a top performance-t, inkább magam húzom a cuccokat, a beállításokat meg vagy vágom, vagy megkérdezem hogy melyik a legjobb, és próbálgatom.
Meg nem szeretem ezeket a turbo, fast.... beállításokat.
Sztem próbáld meg kikapcsolni ezt a top performance-t és a graph boostert tedd auto-ra, nekem is így van és minden fasza. -
Balage85
tag
Ha nekem lenne ilyen problémám, nem cserélném le, mert nem ismerem az intel chipsetes lapokat, és nekem még nem volt gondom az nf4-essel, de még az nf2-essel sem. A CIA meg nem létszükséglet, vagy neked igen? Én inkább manuálisan húzom a procit.
Az utóbbi lap mitől kiforrottabb?[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest