- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Oké...bocsi, de kissé le vagyok amortizálva...
Értem és tudom mi a gondod, ugyanis az én lapomon is dettó ez van...
Eleinte tervezésbeli gondokat sejtettek e mögött, de végül rá kellett ébrednünk, hogy ez több lapnál is így van...
Érthetetlen...
A Revoltec szerintem (mivel középen kivágott) szerintem alkalmas lehet erre a célra, vagy házibarkács, vagy esetleg az általad említett ventis megoldás!
Nálam a ház chipset hűtő felőli oldaján egy 12-es monstrum kavar (ami nyomja a vga-ra is a levegőt), s a másik oldalon épp a chipset környékéről pedig szívó üzemben egy 8-as (csökkentett fordulattal) dolgozik...
Ezt tudom javasolni, da he leméred a vga pontos elhelyezkedését (nálam még véletlenül sem a középvonalban van) ki lehetne egy zalmant faragni, ami még szerintem elfogadható hatásfokkal bírna...
Persze a legelemibb megoldás ha tuningban nyomod a víz...
Usb: az én lapomon több helyről is ki lehet vezetni (nálad is szerintem) próbáltad mindet?
Ha igen akkor lehet, hogy gajjra ment, de ezt kétlem...
[Szerkesztve] -
ESP
őstag
Hűtésre:
Zalman:
vagy
Revoltec:
Egyébiránt vannak olyan kisebb ventik is (4-esek), amelyek egész korrekt hűtést képesek produkálni...(mellesleg egy passzívra feltenni egy kisebb ventit a könnyebik dolog)
Az USB-nél lehet vezetékszakadás is (bármilyen hihetetlen nekem egy régebbi házikómban ez volt de akkorra már mindent kipróbáltam...mire rájöttem)
És végül idézlek:
''ja és tudom sajnálni a ''szerencsétlen'' K8NXP-sli tulajokat''
Nekem ilyen lapom van, s majd egy éve volt 29(!!!!!!)k, de ma is 35-40-ért mennek...
Ha az sli-t nem használod ki (én erre rájöttem) tök fölös, mert amúgy dettó ultra!!!
[Szerkesztve] -
ESP
őstag
Nos...
Akkor vegyük sorra:
az alaplapi chipset passzív hűtést kapott. Akinek ilyen lapja van hogy oldja meg a hűtést? Tudtok rá valami jó hűtőt? (nekem most egy 8cm-es venti van ráirányítva, de ez nem a legjobb megoldás)
Tutti a passzív hűtésed és nem is lesz vele semmi gond meglátod...
A magamfajta ''szerencsétlen'' K8NXP-sli tulajok meg azon agyalnak, hogy miként lehetne letépni ezt a kis visító fömredvényt a chipsetről...
Az előlapi kivezetésekkel pedig -ha nem jók a színkódok- el kell egy kicsit játszani...nekem egy ratyi codegányban volt a cuccom, s ott minden jól ment ám amikor beköltöztettem a mostani chieftec-be egyszerűen nem akart működni (ez csak a ledekre igaz), tehát a lapod kézikönyve alapján kell játszadozni a vezetékekkel...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest