- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
"ez a párhuzam viszont nagyon érdekes, hogy 2 tizeddel több fesz kell a procinak bizonyos ram sebesség/beállításoknál..
"
Nem általánosítani akartam, mert nem lehet. Az én lapomban kingston HyperX-el ez volt, Crucial ballistixel teljesen más,1.38V(proci). A két feszt is emelheted nyugodtan ahogy 04ahgy fórumtárs mondja. Ha úgy kívánja. Azok normális értékek.
-
enemy107
senior tag
Ha auton hagyod a memók időzítését, rakhatod turbora a profiljukat, az állít az időzítésen.
1066-on vagy fölötte valamivel jobban megy azért, de például van egy E5400-ánk, 1000MHz-ig(ram) elég a procinak 1.264V 3.5 GHz-re, 1066-ra teszem a memót, 1.47V kell a procinak a prime stabil működéshez, és 2X1 gigás rammal használjuk, nem is 2X2-vel. -
enemy107
senior tag
A termination és pll-re gondolsz?
A termination a max alsó feszültség, ne nagyon bántsd, 45 nanósan könnyen ki lehet vele nyírni. A PLL az órajel előállításáért felelős PLL áramkörök feszültsége. Ezt se nagyon nem vagy még olyan FSB-n hogy ehhez hozzá kéne nyúlni szerintem. Van olyan 5200 aminek 300-nál vége van, ez változó, enyém 345-öt ment. Az egyik topicban egy fórumtársé vígan futkos 400-on. A 370-380 már nagyon jó. Ugye semmi nincs auto-n? A(G) MCH Freqency Latch azt ki lehet próbálni AUTO-n. -
enemy107
senior tag
Szia!
Nekem is volt E5200 ráadásul M0(SLAY7) azzal sem tudtam 3.5 GHz fölé menni, csak 1.4V környékén. Rápróbálhatnál esetleg magasabb FSB-re,
333X10.5 nekem ez 1.28V-on ment stabilan, 1066-on a ramok. A gyári feszüket oda kell adni nekik, mivel 2 gigásaid vannak lehet MCH is kér még. Max 1.3V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- Formula-1 humoros
- Mobil flották
- Elite: Dangerous
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest