Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
senior tag
válasz qwertly #5131 üzenetére
Szia!
"Kivettem az elemet,de lehet rövid időre mert most egy órát nem volt benne így alapról egyből indult a bios menü."
A lényeg örülök hogy minden oké, de én ezt még sosem tapasztaltam, 7 éve használok giga laopot és örömmel.
Köszönöm hogy válaszoltál és további szép napot.Üdv:
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz qwertly #5131 üzenetére
Igen az elem kivétellel érdemes várni egy 5-10 percet, hogy ténylegesen clear cmos legyen. Én hasonlóval találkoztam amikoris USB billentyűzettel nem volt hajlandó bekúszni a menübe (régebbi gép) rákötöttem PS2 portra egy bill-t és rögtön be tudtam menni
Örülök, hogy megoldódott ez is
PsycHo88 Értetlenül bambán állok a dolog előtt, ilyet még nem hallottunk szerintem senki
Valószínű ez ilyen 1000 és 1 dolog ami valamiért megoldódik magától[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
IstvánLászló
senior tag
válasz qwertly #5129 üzenetére
"Próbáltam már,hogy az elemet kiveszem akkor a F billentyűk nyomatását induláskor a del billentyű nyomását de nem érem el a bios menüt.", billentyűzeted lehet a ludas, alaplapod gondolom jó mert monitorodon van kép?
A del billentyűt folyamatosan nyomogassad és látnod is kel a bios menüt
Várom a válaszodat hogy mi a helyzet.Üdv, István
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel D945GCLF2D Mini-ITX
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest