- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
novoszath #7717 üzenetére
Szerintem ez csak valami zavarórepülés. Belenéztem a BIOS-ba, szerepel benne hogy TPM 2.0 eszköz jelen van, írja a vezérlő verzióját is. A TPM és az fTPM is Enabled-re van állítva.
Lehet hogy nincs köze hozzá (ennyire nem vagyok képben), de a tegnapi leállítás előtt kikapcsoltam a Windows Fast Boot funkciót. Ez az egyetlen, amiben más volt a gép a mai indítás előtt. Igazából mindegy is, mert a TPM 2.0 lényegében a W11 előfeltétele, arra meg még egy darabig nem akarok átállni. -
Floyd80
addikt
válasz
novoszath #7482 üzenetére
Próbáld ki a többi fan header-en is. A Giga hybrid csatikat használ, mindegyik felismer mindent (DC, PWM), teljesen mindegy náluk mi van odaírva, mennie kellene.
Esetleg ezt nézd meg a BIOS-ban, de nem hiszem, hogy emiatt lenne. Ha nem, akkor BIOS frissítés, utána jótállás.
FAN/Pump Control Mode
Auto Lets the BIOS automatically detect the type of fan/pump installed and sets the optimal
control mode. (Default)
Voltage Voltage mode is recommended for a 3-pin fan/pump.
PWM PWM mode is recommended for a 4-pin fan/pump.FAN Stop
Enables or disables the fan/pump stop function. You can set the temperature limit using the temperature curve. The fan or pump stops operation when the temperature is lower than the limit. (Default: Disabled) -
04ahgy
nagyúr
válasz
novoszath #2845 üzenetére
Hogy a dual-channel üzemmód nem a két csatorna egyetlen 128 bitessé történő összefűzűsével (ganged mód), hanem azok külön-külön, független 2*64 bites kezelésével valósul meg (unganged mód). Előbbinél az írási/olvasási szávszélesség növekszik, utóbbinál meg a két 64 bites csatorna egyenként lassabb, de cserébe független kezelése valósul meg. Például míg az egyik catorna ír, a másik olvas. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. A gyakorlatban, általános felhasználást tekintve mindegy.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged