- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
válasz
bambano #44146 üzenetére
és egy kis dezinformáció.
-
-
bambano
titán
válasz
bambano #44081 üzenetére
Akkor terítem a lapokat...
Anno az előző században azt mondták egyszer egy fickónak, hogy jöhetne hozzájuk is koncertezni, mire az ürge, kicsit hetykén, azt válaszolta vissza, hogy majd ha leomlik a fal. A Fal.Majd 1990-ben szóltak neki, hogy akkor most... és Roger Waters tartotta a szavát. A filmet anno még Pink Floyd tagként csinálták, de ezen az előadáson már nem a Floyd adta elő, hanem Waters és sok meghívott zenész, mint pl. a Scorpions.
1990. július 21-én tartották a koncertet, azon a területen, ami a korabeli fal által kettévágott Berlin és Nyugat-Berlin közötti határsáv, a senki földje volt. Erről készült a film, ami a megfejtés.
A napokban volt a bontás évfordulója.
Pink Floyd: The Wall: igenis, mert Floyd örökség, nem is, mert nem a jelenlegi Floyd adta elő, Waters már nem Floyd tag egy ideje és nem jogosult használni a nevet.
-
válasz
bambano #44069 üzenetére
Olyan jellegzetes képek, hogy kapásból vagy 10 film eszembe jut, mint pl Vissza a jövőbe 2 és társai (mármint a limóról és a motorosokról, az első végképp nem mond nekem semmit)
Miután amúgy is alig látogatja valaki a fórumot, érdemesebb azért valami "élettel teli" képet kirakni -
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest