- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült hallgatni több fejest is Beyer, Sennheiser sajnos a DT 770 pro 80 ki maradt nem volt médiaba de a 990 Edition sikerült kipróbálni és kimagaslott számomra a többiek közül tér érzetben meg hangzásban. Sennheiserek meg viszont nagyon kényelmesek voltak.
Átmeneti megoldásként a RHA 750i met elcseréltem egy astro a10re sajnos 750 folyamatosan ki esett a fülemből el kellett válnom tőle.
sorryeszembe jutott közben , csak azért kérdeztem itt mert előbb rosszul kerestem rá és nem találtam egyet se azt hittem ez ritka dolog már találtam.
-
Üdv Urak
Ami van :
Creative Soundblaster x fi 5 MB elvileg a hangkártya semmilyen rendszerleíró nem írja ki de a win 10 ezt a progit szedte le automatikusan (de szerintem valós mert a kis RHA 750i ből elég komoly dolgokat kihoz) és elvileg van egy Sabre DAC , Texas instruments Burr-Bown Audio .
Gaming headset csoportba rengeteget segítettetek és ki is alakult a véleményem ez ügyben, pár órát bele öltem abba is hogy ezt a csoportot át olvassam keresővel .
1 . Otthon és szállítanám többször is
2 .Játék
3 60 k de nem szeretnék eddig elmenni
4 . Mindkettő
5 . circu
6 . zárt
7 . Szerettem a basszus nincsenek nagy igényeim és nagy tere legyen a játékokhoz pontosan tudjam honnan jönnek a hangok (tudom a zárt kialakítás akadályoz ebben de retenttő hangos a laptopom csak ez lehet )
9 . fentebb írtam
Amiket néztem
Beyerdynamic DT 770 PRO
Audio-Technica ATH-MSR7
SH Game Zero
SH GSP 600
Hyperx Alpha
Ajánlottátok a fejhallgató plázát ki próbálás céljából szerdán el is megyek oda de ez az öt eddig a befutó .
Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest