- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MIUI / HyperOS topik
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Spíler #67429 üzenetére
Elég csak feljönni ide a fórumba és mindjárt kapsz egy Meze 99 ajánlatot. Nem tudom mi van azzal fejessel ilyen sok lenne még a lopott szállítmányból?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz karmaresz #67423 üzenetére
Sennheisert csak azért emeltem ki kényelembe mert kitünt de a 990 is kényelmes volt . Még mindenképp tesztelgettem őket mi a lenne a legjobb . GSP 600 szerezném még nagyon meghallgatni és hozzá hasonlítani ezekhez a fülesekhez.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz Próteusz #67400 üzenetére
Azért én ezt is hozzátettem volna ez is rajta van a lapon ha jól látom bár nem tudom menyit oszt vagy szoroz de jó tudni.
[link]"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
Sikerült hallgatni több fejest is Beyer, Sennheiser sajnos a DT 770 pro 80 ki maradt nem volt médiaba de a 990 Edition sikerült kipróbálni és kimagaslott számomra a többiek közül tér érzetben meg hangzásban. Sennheiserek meg viszont nagyon kényelmesek voltak.
Átmeneti megoldásként a RHA 750i met elcseréltem egy astro a10re sajnos 750 folyamatosan ki esett a fülemből el kellett válnom tőle.
sorry eszembe jutott közben , csak azért kérdeztem itt mert előbb rosszul kerestem rá és nem találtam egyet se azt hittem ez ritka dolog már találtam.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv Urak
Ami van :
Creative Soundblaster x fi 5 MB elvileg a hangkártya semmilyen rendszerleíró nem írja ki de a win 10 ezt a progit szedte le automatikusan (de szerintem valós mert a kis RHA 750i ből elég komoly dolgokat kihoz) és elvileg van egy Sabre DAC , Texas instruments Burr-Bown Audio .
Gaming headset csoportba rengeteget segítettetek és ki is alakult a véleményem ez ügyben, pár órát bele öltem abba is hogy ezt a csoportot át olvassam keresővel .
1 . Otthon és szállítanám többször is
2 .Játék
3 60 k de nem szeretnék eddig elmenni
4 . Mindkettő
5 . circu
6 . zárt
7 . Szerettem a basszus nincsenek nagy igényeim és nagy tere legyen a játékokhoz pontosan tudjam honnan jönnek a hangok (tudom a zárt kialakítás akadályoz ebben de retenttő hangos a laptopom csak ez lehet )
9 . fentebb írtam
Amiket néztem
Beyerdynamic DT 770 PRO
Audio-Technica ATH-MSR7
SH Game Zero
SH GSP 600
Hyperx Alpha
Ajánlottátok a fejhallgató plázát ki próbálás céljából szerdán el is megyek oda de ez az öt eddig a befutó .
Segítséget előre is köszönöm"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Play Station 5 PS5 Lemezes Verzió 825GB SSD 2023.11.25 Euronics Vásárlás
- NVIDIA RTX 20XX 30XX 40XX VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Alcatel OneTouch 282 mobiltelefon, nagy gombok, időseknek is, jóÁR
- MSI Radeon HD 6770 1GB (frissen pasztázva)
- Philips 196 v4l 19"
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest