- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Üdv!
Tudtok ajánlani egy DAC+AMP+fejhallgató kombót zenehallgatásra, asztali számítógép mellé?
Itt a fórumon ajánlották a Maxell DJ fejhallgatót, melyet meg is rendeltem "látatlanban", mivel nem egy drága darab és azt gondoltam, nem vagyok egy vájt fülű és nekem biztos jó lesz, ami egy fórumon szóba került. Sajnos minden negatívuma erősen zavar...összességében az árához képest jó, de nyom és nekem kicsit nyers a hangja, elektronikus zenére amúgy nagyon jó...Tehát valami selymes, lágy hangzású, de kontrollált fülest keresek minél nagyobb és puhább kagylóval (circumaural, lehetőleg zárt). Ehhez kéne valami DAC+AMP. Most jön a fekete leves: meg szeretném hallgatni vásárlás előtt és olyan 35 a plafon a mit rászánok (van külön hi-fi-m zenét hallgatni). Van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
Üdv! VSD3s fülhallgatóm elhalálozott. Mivel meguntam a gubancolódást és a szilikon harangok elhagyását vennék egy fejhallgatót.
Valami hordozható darabot keresek az előd hangminőségével. Ár: max. 20 ezer.
Shure145-öt nézegetem. Ez a teljes fület fedő borítás nekem nagyon kényelmes. Ez vajon jó választás? -
hibavissza
veterán
Superlux HD 681 evo fejpántja most adta meg magát. Szerintem nem volt 2 éves. Gondoltam visszaküldöm. Minek? Kicserélik a gagyi pántot ugyan ilyenre és év múlva megint szétszakad és bukom a postaköltséget.
A legócskább anyagból a legbénább módon volt megtervezve a fejpánt. Nem érdemes ezekkel a "kínai" szarokkal kísérletezni. Lehet jól szól, de meddig? -
hibavissza
veterán
Üdv!
Maxel Retro DJ (kényelmetlen, érces hang), Superlux 681 Evo (sivító magas és széthulló fejpánt), JVC ésnsy (elmálló és nem beszerezhető fülpárna) után vágyom valami tartósra. Nagy hangminőség béli elvárásom nincs csak ne legyen magas kiemelés. Fiio K10 mkII hajtja a dolgaim. Mindent hallgatok opera kivételével (még). Shure 440 vs AKG 240 mkII közt vacillálok. A következők zavarnak:
- AKG tényleg nem szigetel? Otthoni eszközként inkább a környezetre gyakorolt hatás mintsem a beszűrődés lenne a gond.
- A Shure tényleg nem kényelmes? Max napi 1-2 órát van egyszerre a fejemen.
- Ahogy fent olvasom az AKG pót fülpárna elképesztő áron beszerezhető. A 240-hez is ennyire drága?
Van bármi más javaslat 25 ezer körül? -
hibavissza
veterán
válasz Gzula[HUN] #83244 üzenetére
Köszi! Lehet, hogy a Fiio okozza. De bármi ami hallhatóan jobb az alaplapinál és nem K10 az duplája volt mikor én vettem.
Nézem, hogy az AVC 500 is inkább közép-magas orientált. Nézem még a JVC RX900-at. Lehet a hang miatt marad a Shure. Azt mindenhol dicsérik. Az AKG-nál ez fülpárnahorror azért elriaszt.
[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
válasz hibavissza #83245 üzenetére
Találtam egy olyat, hogy fülpárna.hu. Ott van AKG K92-re pótpárna és nem horror. Az ajánló szerint inkább mélybe húzó a hangja. Kényelmesnek mondják és zárt. Árban is jóval a keret alatt van. Teszek egy próbát.
-
hibavissza
veterán
válasz pulutodurumo #83255 üzenetére
Nyilván. Jelen esetben engem az érdekelt lehet e kapni normál áron. Nem mindenhez kapható párna még Kínában sem. Ehhez még itthon is van és ráadásul elfogadható áron.
-
hibavissza
veterán
válasz darvinya #83263 üzenetére
Tényleg. A JVC-nél nem gépeltem be a kódszámot csak a nevét és úgy nem dobta, dobja ki. Az RX900-ra nem értem miért nem dobott nekem semmit. Amúgy a JVC a fülpárna.hu-n sem drágább. Az mondjuk igaz, hogy nem postáznak és aki nem jár büdipesten annak az ebay-es egyszerűbb.
-
hibavissza
veterán
válasz hibavissza #83275 üzenetére
Pár mondat a szegényházból Megjött az AKG K92. Frissiben: kényelmes. Nagyon kényelmes, hatalmas a fülpárna így nem érinti a fület, könnyű, nem fülled, de zárt és nem hallani kifelé. Jól szól. Nem tolakodó semmi. Magas lehetne kevesebb és a mély ütősebb, de még be sincs járódva és az árához képest szerintem így is remek. Remélem tartós lesz. Egy "negatívum": feleslegesen hosszú kábelt akasztanak rá. Toldani lehet, kurtítani macerásabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Ingatlanos topic!
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs