- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottoarc
tag
Megvan a hiba. A fejpántban futó kábel - ami a baloldali hangszórótól indul a jack aljzatból - tört meg. Vagy rögtön a jack-nél van a gond. Ezt még nem tudom pontosan. Megpróbálom megjavíttatni valakivel. Az külön tetszik, hogy az egész fejest szét lehet kapni apró darabokra, és szinte minden része mosható.
-
ottoarc
tag
Helló!
Fejhallgató vásárláson gondolkozom a közeljövőben. Eddig két Sennheiserem volt, ami említésre méltó: Egy HD 201 és egy HD 500. Az előbbivel elvoltam, amíg nem hallgattam meg a HD 500-t. Ez utóbbi megadta magát, ezért keresek most újat. Szívesen megjavíttatnám, de eddig még nem találtam senkit erre. Elsősorban itthoni használatra venném. Hajlamos vagyok az ágyban is zenét hallgatni az oldalamra fordulva telefonról vagy DAP-ról. Olyan fejest keresek, amit ezek is meg tudnak hajtani, illetve nem okoz gondot, hogy nem ülve használom. Hallgatok nagyon basszusközpontú elektronikát, de rock/metált is, valamint filmnézéshez is használnám. Az ajánló alapján. és az itteni beszélgetéseket figyelve, két jelöltem van eddig.
Trakstar/Invotone HD2000
AKG K511Az AKG bejön az egyoldalas kábel miatt, viszont több helyen olvastam, hogy gyenge a fejpántja. Melyik lenne jobb választás? Ha van még egyéb ötlet is, azt szívesen fogadom.
-
ottoarc
tag
Sziasztok!
Tudnátok valakit ajánlani, aki fejhallgatókat javít? Egy Sennheiser HD 500-ról lenne szó. Nincs túl jó állapotban már, de egy próbát talán megér. Szerintem kontakthibás a kábel, mert a jobb oldala nem szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest