- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szika87 #88613 üzenetére
ha nem hajszal, akkor driver.
utobbi ahogy irod gyakorlatilag gazdasagi totalkar. viszont drivernel mas problema is van, en eloszor megprobalnam kitisztitani mert ez inkabb tunik hajszalnak.
driver egyebkent eleg sokaig birja, szoval ha az elszall, akkor jellemzoen a fel fulest is igazabol cserelni kene: addigra a parna, fejpant es a sintarto muanyag szinten meg szokta magat adni. mechanikailag es funkcionalisan persze mukodni szoktak (sint pl ossze lehet fogatni gyorskotozovel ha nem akarsz 30 euroert venni potot), de a parna par mosas utan erezhetoen veszt az alakjabol.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
szika87 #88613 üzenetére
Nem te vagy az első, aki így jár. Első körben valóban érdemes kizárni a "hajszál" problémát.
-
szika87
aktív tag
válasz
szika87 #41902 üzenetére
Na végül sikerült beszerezni egy Beyerdynamic DT 770-es fejhallgatót napokban fog megérkezni,azonban kiderült hogy 250 ohm-os,már nem akarok s tudok egyenlőre külső erősítőre költeni,de ettől függetlenül remélem megbírkózik vele az Auzentech Prelude hangkártyám hogy értékelhető minőséget kapjak...reménykedtem hogy a 80ohmos verzió lesz de sajnos nem
Ettől függetlenül muszáj volt megvenni mert úgy kell vadászni rájuk a neten olyan kevés van eladó.
-
törölt tag
válasz
szika87 #4747 üzenetére
Amit rövid letudok írni a hangjával kapcsolatban az kb ugyanaz mint amit bármilyen teszten olvasnál,gyönyörű kristálytiszta természetes hangzás,főleg a közép tartományban olyan hogy agyam eldobom,de a magasak is szépen csilingelnek,és a basszus is pont akkor üt amikor kell és pont akkorát hogy bőven érzed a jelenlétét, de mégse vesz el a többi tartományból semmit.
Hidd el, aki nem a Genius 5.1 cucchoz szokott (amihez képest még a saját 2.0-s beépített erősítős hangfalai is hatalmas előrelépések, nemhogy egy épkézláb hangfal - erősítő), nem ugyanezt írná le.
Persze úgy fair, hogy árkategóriájában nézzük adott cuccot, de ismerjük el, ott sincs viszonyítási alapod, mert nem hallgattál meg pl. Shure 440-et (de ha meghallgattál, nem szóltam). -
DBAtti
aktív tag
válasz
szika87 #4153 üzenetére
Olvastam a vitát, azt kell mondjam nekem sem szimpatikus a Zoro, annak dacára, hogy nem hallottam. De mindegy is, ha jó a hangja, de valóban nagyon gyengén szigetel... halottnak a csók.
De hasonló kategória szerintem (dizájnos, utcán hordható, zárt, árban még alacsonyabb is) a Sony MDR V55, amit kipróbáltam, és igen megtetszett. Csak hab a tortán, hogy külhonban 60-70USD, ami nem 20-22k HUFDe az ilyen furcsa konverziókat sajnos már megszokhattuk.
-
törölt tag
válasz
szika87 #4157 üzenetére
Van itt egy ilyen tesztnek nevezett cikk, de gondolom ezt már olvastad.
Szerintem te döntsd el, hogy mi a fontos: hangminőség vagy kinézet. Azért, mert ez nem beats, még ugyanúgy csak egy csicsás fejhallgatókat gyártó, komolytalan, feltörekvő (ráadásképp még fantáziátlan, majmoló is) cég. Nem mérhető az olyan régi, nagy nevű cégekhez, mint a Shure, AKG, Sennheiser, Beyerdynamic, Audio Technika. Még ha basszusban jól eleresztett fejhallgatót keresel, akkor is fogsz találni ennyiért sokkal jobban szólót. Ezt anélkül merem állítani, hogy meghallgattam volna a szóban forgó "fejhallgató csodát".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest