- iPhone topik
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Vasinger! #8589 üzenetére
Annak örülök, hogy hallgattad a 840-et is, de akkor eléggé eltér az ízlésünk - amivel nincsen probléma, csak így van és kész.
Azt soha nem mondtam -ha rám gondoltál- hogy sz@rrá alázza a 840 az M50-et, de az én olvasatomban (hallvasatomban
) mindenütt jobb, mégpedig pont ott, ahol korábban előnyként lett kiemelve pár tulajdonság (#8551) SUPERBIKEMEN hsz-ében. Ez olyan szinten eltér az én véleményemtől, hogy úgy éreztem, meg kellene nyilatkoznom.
fizik-el már találkoztunk párszor, adok is a véleményére.
Bár mérésekre nem szoktam hagyatkozni, most hogy (#8590) krichd1 beküldte a grafikont, be kell lássam én is, valóban nem V.A lényeg meg hogy tetsszen annak aki hallgatja, ebben meg tudunk egyezni, én is szeretem a Linear II-t, és sokan nem. Tudomásul van véve.
[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Én még emlékszem olyan idézetére contaxg-nek, hogy ha úgy szól a stúdiód,mint az M50,akkor jó az akusztikája.
Nem is nyilatkoztam, ne nekem mondd,h miért ajánlottam.
Próbálok ma már úgy fogalmazni, hogy ne szerepeljen a veri, vagy alázza szó a mondatban. És nem véletlen, amikor mismásolós mondatot irok. Lásd, amikor Bkercsoval megbeszéltük az erősítőink képzeletbeli sorrendjét, egyet is értettünk, baromira nem ez jött most le Nektek. Naés? Örüljünk annak, ha valaki megtalálja a saját számítását, és boldogan hallgat zenét. Magam is ezt teszem, kívánok mindenkinek hasonló jókat
-
Bodz
nagyúr
válasz
De, pont azt látod. Szubjektív. Szubjektíven porba alázza a DT 770 Pro szerintem (technikailag egyébként is jobb, bár a karaktere nehezen elviselhetőbb), más szerint az SRH840. Ez van, ez ilyen játék. Felesleges ezen felhúzni magad. Senki nem mondta, hogy egy szar füles lenne az M50.
Bassz, keresd meg, hogy majd 300k-s T1-ről miket írtak a népek!
Az se jött le túl jól. És akkor mi van? Semmi. Én szerettem, a többi másodlagos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest