Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newbie9
kezdő
Sziasztok!
Hogy kavarjam fel az állóvizet..
Először is mégegyszer köszönöm az eddigi segítséget Gyulának és Doriennek. Sikerült kisebbre szűkítsem a kört.
Több 'review' után végigolvastam az Ft1 litániáját itt a fórumon, volt lelkedés aztán hidegzuhany..már csak megint felhozni kevésbé merem :)).
mire hasznánám:
Munkában és otthon,
Zene és filmek.
~120Euró de akár használt is
zárt circumaural
kényelmes és izolált
A nagyon sok, túl sok basszus tud zavarni, de olyan sok tapasztalatom nincs, nem tudom milyen hangzás tetszik.hajlok kiegyensúlyozott / semleges felé - elméletileg legalábbis
Bárhonnan vásárolnék, már a buyee-n és zenmarketen is nézelődtem.
Az ár miatt és amit megértettem nem sok értelme lenne DAC/AMP nélkül.A fülesek amik még bent maradtak 17 közül
:
Sony MDR-1A, MDR-7506 / CD900ST + Yaxi earpadok, AKG K550/K553, Fiio FT1Egyelelőre Fiio JA11/KA11/ Apple dongle, esetleg később Apos x Community Gremlin Tube Amp?!
A JA11 a beépített EQ support és kevesebb erő/fogyasztás/melegedés miatt tetszik, ha jól értettem alcsonyabb imepdanciát képes meghajtani.
Majd a mikrofont megoldom valahogy.Pl egy ilyen (99 Classic stock boom mikrofon) kábell elérdemes pl Ft1-et próbálni, kompatibilis 99 Classic-en kívül más fülessel is? Vagy ki kell egyenként próbálni..?
Mivel érdemes balanced 4.4 kábelt használni? Gondolom dongle/K11 'szinten' nem érdemes (3.5->4.4) átalakítóval bohóckodni?!
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Biliárd és snooker topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest