Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newbie9
kezdő
Sziasztok!
Hogy kavarjam fel az állóvizet..
Először is mégegyszer köszönöm az eddigi segítséget Gyulának és Doriennek. Sikerült kisebbre szűkítsem a kört.
Több 'review' után végigolvastam az Ft1 litániáját itt a fórumon, volt lelkedés aztán hidegzuhany..már csak megint felhozni kevésbé merem :)).
mire hasznánám:
Munkában és otthon,
Zene és filmek.
~120Euró de akár használt is
zárt circumaural
kényelmes és izolált
A nagyon sok, túl sok basszus tud zavarni, de olyan sok tapasztalatom nincs, nem tudom milyen hangzás tetszik.hajlok kiegyensúlyozott / semleges felé - elméletileg legalábbis
Bárhonnan vásárolnék, már a buyee-n és zenmarketen is nézelődtem.
Az ár miatt és amit megértettem nem sok értelme lenne DAC/AMP nélkül.A fülesek amik még bent maradtak 17 közül
:
Sony MDR-1A, MDR-7506 / CD900ST + Yaxi earpadok, AKG K550/K553, Fiio FT1Egyelelőre Fiio JA11/KA11/ Apple dongle, esetleg később Apos x Community Gremlin Tube Amp?!
A JA11 a beépített EQ support és kevesebb erő/fogyasztás/melegedés miatt tetszik, ha jól értettem alcsonyabb imepdanciát képes meghajtani.
Majd a mikrofont megoldom valahogy.Pl egy ilyen (99 Classic stock boom mikrofon) kábell elérdemes pl Ft1-et próbálni, kompatibilis 99 Classic-en kívül más fülessel is? Vagy ki kell egyenként próbálni..?
Mivel érdemes balanced 4.4 kábelt használni? Gondolom dongle/K11 'szinten' nem érdemes (3.5->4.4) átalakítóval bohóckodni?!
Köszönöm.
-
Newbie9
kezdő
válasz
Yodamest #116437 üzenetére
Engem érdekelne milyen fülesek vannak a képen és ha nem túl sok, honnan lehet ilyesmi védőket venni?
Köszi!
Sikerült végül eljussak szaküzletbeépp zárás előtt.. pár 'rendes' fülest is kipróbáltam.. 620S, 820, M50X.. eddig 99 CLASSICS és a nyitott Sundara a kedvenc, persze a LIRIC II után saját füles lassan már szenvedés
-
Newbie9
kezdő
válasz
Dorien #116412 üzenetére
Köszi a válaszokat, Dorien és Gzula, fülpárnát és fejpántot is találtam, aliexpressen is. (Amazonon is van)
És még csereaksit is. Csak ha már 2-3 dolgot cserélek kezdem sokkallani a 28E-es alapárat.
Azért is írtam ha esetleg volt/van valakinek Sony MDR-1RNC, vagy MDR-1BT hogy mit tudna róla mondani.
Kényelem és a hangminőség érdekel legjobban, nem utolsó a passzív zajszűrés, esetleg aktív, ha van, de mindez kábelről, nem wifiről.
Szerintem elállok vásártól, túl regi technológia (2013..) és engem vezetékes Füles érdekel. Lehet marad az Cloud Alpha Svagy valami jobb audiophil füles erősítővel és a mikrofont megoldom külön..
Lehetne ennek a mikrofonos kábeljét más fülesekkel használni? -
Newbie9
kezdő
válasz
Gzula[HUN] #115160 üzenetére
Egy szín fekete/fekete-szürke Cloud-al ki is tudnék békülni..
Szerk: Ezen a szinten/ilyesmikhez (USB) lehet/érdemes külső vezérlőt venni?
-
Newbie9
kezdő
válasz
Gzula[HUN] #115159 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, úgy látszik csak valamilyen mikrofonost fogok keresni.
ATH-M50xSTS USB nem néz ki rosszul de túl drága csak azért mert mikrofonja is van (vs m50x) és ha jól értesültem tud eléggé szorírtani is. -
Newbie9
kezdő
Sziasztok, írtam nemrég.. végül sikerült leszűrni egy alapvető kérdesre:
Bármelyik audiofil füles (akár 50 Ohm akár 250 stb ) kábelét ki lehet cserélni gond nélkül mikrofonos kábelre vagy tenni rá egy mirofont, pl ilyet?
Előre is köszönöm!
-
Newbie9
kezdő
válasz
Gzula[HUN] #115125 üzenetére
Köszönöm, lehet ennél maradok, a Denon kicsit borsos ehhez képest, habár allítólag le var árazva most.. Monjuk nem vagyok biztos hogy bluetoothra lenne szükségem
-
Newbie9
kezdő
válasz
Gzula[HUN] #115123 üzenetére
Amíg nézegettem az utolsó darab is elkellt az emagról.
Még talán éppen volt egy.. -
Newbie9
kezdő
Sziasztok!
Boldog Új Évet!Többnyire munkába, zenehallgatásra és zenehallgatásra munkába
keresek egy nagyon kényelmes fülest ami napi akár 8órát használva is kényelmes maradna.
@Gzula[HUN] segítségét mégegyszer köszönöm!Az 50-60E forint árkategóriában mit lehet, mit érdemes nézi?
eddig a MDR-1AM2B-el szemezgetek.
Érdekel: zárt circumaural, nem túl erős basszus, kényelmes.Eredeti poszt itt.
Köszönöm! -
Newbie9
kezdő
válasz
Gzula[HUN] #114856 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Lehet hogy az MDR-1AM2B-nél maradok, de így ,hogy találtam kábeleket, keresgélek még circumaural fülesket.
-
Newbie9
kezdő
Sziasztok!
Jó ideje fejhallgatóm cseréjén töröm a fejem.
Nem multimédia / gamer fülest keresek, inkább audiofile félét.1. Kissé zajosabb irodában, munkában és otthon
2. Zenehallgatás, filmnézés, munka (mikrofon szükséges, akár külön, pl a kábelen is jó)
3. ~60E max.
4. Használt is.
5. Circumaural
6. Zárt ( az irodai környezet miatt)
7. Ne legyen extra erős a basszus, kiegyensúlyozottól kicsit -> tiszta közép/ magasak felé
8. Belföld/ Külföld, bármi játszik
9. Nincs különDAC,lejátszó,hangkátyaÉrdekelne: Kényelmes legyen akár órákon át (circumaural
Hesh3 még mindig szorít kicsit, így évek után is,
) és mikrofon - rajta vagy akár kábelen.
Nem tudom milyen mikrofonokat lehet kábelen / kábellel együtt kapni, vagy hogy ezek a kábelek mennyire jók ? Szeretném a fülessel egy helen/ kábelen tudni a mikrofont.AKG K-361 / Sony MDR-1AM2B félék tetszettek inább az összefoglalóból, de nem értek hozzá, Cooler Master MH752 kevésbé.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- TP-link TL-SG3428X JetStream L2+ Menedzselhető 24x1GE RJ45 4x10GE SFP+ (passzív hűtés)
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- 0 perces Samsung A56 8/256GB, Black, 3 év garancia + ajándék Flip tok !
- Samsung Galaxy S6 3/32GB
- Xiaomi 15 - A kompakt király - csak kipróbált - 3 év gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest