- Yettel topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitrograde
senior tag
válasz Yodamest #114488 üzenetére
Nekem ennél jobb hangot egy zárt fejes, belátható összegen belül úgysem tud nyújtani.
Ez nem endgame, hanem game over.
Viccet félretéve: van az úgy, hogy az ember lelkesedik egy készülékért, ezzel szerintem semmi baj nincs. Aztán elragadja a lelkesedés, és hiperbolikus túlzásokban ír róla. Velem is megesik, és akkor rám pirítanak, hogy mit firkál itt a burzsuja, minden fejhallgatónak van rendes tere (hogy mekkora, meg hogy hogyan érzékeli az ember, meg hogy mennyire meghatározó élmény, hogyan viszonyul a többihez, horribile dictu: a zenéhez, stb. azt most inkább hagyjuk).
A tesztelőkkel ellentétben itt csak arról kellene írni, amit mi magunk is hallottunk, és hát ezért nem írhatod le azt, hogy endgame. Nem hallottad, ami "fölötte" lehet (csak a D5200-t, az azért való lelkesedést én csak mérsékelten értem/osztom).
Ebbe én is mindig beleszaladok: lehet-e egy adott fejhallgató köré a lehető legjobb rendszert felhúzni, hogy kihozzuk belőle a maximumot, de legalább az elég jót? És nem feltétlenül csak hangra, hanem praktikumra, megépítettségre, tartósságra, stb.
Lelkesedni tehát szabad, sőt, de a lelkesedésből abszolút mércét gyártani nem. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest