Hirdetés
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
Megszaporodtak itthon az események fejes ügyben, én meg még nem is írtam még az AKG K550mk2 felújításáról. Szóval a fejpántját szokás szerint mosószerrel kitakarítottam vizesen, bár rendeltem hozzá egy vacsi újat is szükség esetére. Eltettem későbbre. A dugót kellett kicserélni, találtam itthon egyet, ami vagy 1 évtizede már itthon van, és átalakítottam kicsit a hátsó részét, a műanyag törés védőjét kicseréltem fémre. Tudom, van ennék kifinomultabb megoldás, de én ezt a fajta dugót tudom "kurv@@nyäzás" nélkül zárlat mentesen megcsinálni relatíve jó minőségben. Az AT TAD-500-as adaptere pedig szerintem passzol is hozzá.
Kapott még egy pár alis párnát, mint ahogy korábban is írtam, elég jó minősége, még a gyári jellegű merevítés. is benne van. Raktam még rá egy textil fejpánt védőt, így kényelmesebb is nekem, meg pontosabban el tudom helyezni a füleimen is.
Nagyon szeretem ezt a fejhallgatót. Nem tucat műanyag x@r, nagyon fém, ahol meg plasztik, ott is soft touch. Nekem kigyenlenlített hang, kicsit melegebb hanzgás felé hajolva. Lényegében egyetlen bajom vele, hogy nem cserélhető a vezetéke, és nem is merek neki esni, mert szerintem nem tudnám szépen kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Építő/felújító topik
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Házimozi belépő szinten
- Elden Ring
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest