Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Segítséget kértél, megpróbáltalak a helyes irányba terelni. Mióta világ a világ folyamatosan voltak kisebb nagyobb gondok ha egyszerre 4db ram modul volt egy adott konfigban. Én utoljára az LGA775 korszakban próbálkoztam vele és akkor jő időre megjegyeztem, hogy ezt el kell engedni. Rengeteg hasonló anomáliát olvashatsz a RAM topikban, AMD-s és Intel-es topikokban is.
Korábban is le lett írva itt is, hogy a rendszer stabilítását több szemszögből, több programmal is érdemes megnézni, felügyelni. Az aida 4 pipás teszt egy lehet sok közül. Én is tudok olyan beállítást belőni ha szeretnék, ami mondjuk aida-val nem dob hibát, de vst/vt3 váltóval igen. De olyan oc-val is találkoztam már, hogy pont az aida mutatta csak a hibát. Pont ezért kell több progival megnézni! Ha több program írja, hogy minden ok akkor minden ok.
Nem tudom miket tanácsoltak neked az LGA1200 topikban, azt nem követem, de ha van affinitásod a sorok közül kivenni a lényeget akkor kezd el a legismertebb tesztprogikkal megnézni a gépedet! Nem azt mondtam hogy dobd ki a RAM-odat, csak hogy vedd ki a gépből pár teszt erejéig és nézd meg, hogy úgy mit fogsz tapasztalni!⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
In-Whisky
csendes tag
Sose indíts egyszerre stressz teszteket. Csak egy menjen és minden mást zárj is be mellé. Ha AIDA-val tesztelsz, akkor se legyen minden is stresszelve, mert akkor igazából semmi sem lesz meghajtva rendesen. Ha processzort akarsz fűteni, csak FPU, ha memóriát, akkor azt hiszeme gyértelmű. Ha nagyon ki akarod akasztani a masinát, akkor prime 95 a megfelelő beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest