-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
Pontosan ez a bajom a szövet padokkal. 1-2 hét (még sokat is mondok, pár nap) és lehet mosni, stb. Az infinity az hibrid pad, kevésbé gyűjti a koszt, nagyon be sem eszi magát az anyagába. Könnyebb takarítani is a hibrideket. Én nem tudom milyen a glori, csak annyit, hogy "hagyományos" szövet, így szerintem az infinity gyorsabb. Hibridek gyorsaság szerint amiket én próbáltam tf-x > infinity > dash, fire. A fire-t nem ajánlom, amit én vettem tele volt felületi hibával, ilyen kis puklikkal. Az érdesség is hasonlóan alakul, a tf-x a legérdesebb felületű, az infinity kevésbé érdes, a dash meg már olyan selymes tapintású mint egy szövet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mi már 17 napja várjuk, hogy a drága Magyar Fosta csináljon valamit, mert már 2-án az országban voltak a padok. Múltkor nem penészedtek rá ennyire.
Nem hiszem el, hogy egy komoly csoportos keresettel ne lehetne valamit kezdeni ezekkel a kapzsi trógerekkel... Nemhogy a külföldi rendelések, de a közüzemi számlák és hivatalos küldemények is heteket, hónapokat késnek, állandó jelleggel, igen régóta. Legutóbb pl. négyhavi DIGI számlát dobtak be egyszerre akkor, mikor a szolgáltató már a kapcsolat korlátozásával fenyegetett. Na ott és akkor váltottam online ügyvitelre, de valamivel ezt nem lehet megtenni.
Nyilván nem a kézbesítőkről van szó, ők már így is három ember munkáját végzik egy éhbérért.
-
gtamate2
veterán
Nedves törlővel tehetsz egy próbát, de a világos padoknak ez az átka sajnos sokszor
(#12309) madMate: Az Endgame MPC Cordura 450 is ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest