- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Leavemealone #13818 üzenetére
Az X-raypad Aqua Control+ eléggé hasonlít, de nem annyira mélyek a "kráterek". "Rough" kontroll pad, de nem lassú, szerintem jobb, mint a Goliathus (van mind, szóval én is csípem az efféle padokat).
A prémium verziója talán az Artisan Hien, SOFT vagy XSOFT keménységgel. Ez is "rücskös", de nem annyira hangsúlyosan, illetve érezhetően gyorsabb (kevesebb initial és static friction). Ha bekopik, akkor picit lassul (de amúgy sem villámgyors zérófriskön cucc). Elég gut motyó ez is (szintén vagyon az sufninak tövin™), és a Poron habszivacs alap piacvezető; mintha le lenne betonozva, mert vákuumot generál maga alatt – ezért is annyi, amennyi, bár asszem aprón még vannak effektíve vatta újak jóárasítva.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Leavemealone #12870 üzenetére
XL, mármint deskpad? Mert ez minden gyártónál mást jelent.
Nekem is bánatom, hogy a Goliathus Controlokból már csak kicsiket találni, de szerintem az X-raypad Aqua Control+ (lehetőleg ne a fehér, mert azon bevonat van) bejönne neked. Hasonló felület, mint a Goliathus Control, csak kevésbé durva/kráteres, gyorsabb. Ha gyártótól rendeled, tetszőleges méretben és mintával is megcsinálják neked. Akár varratlan peremekkel is, oh yes. -
sNk77
aktív tag
válasz
Leavemealone #9295 üzenetére
Emlékszem egyszer én is kerestem, és egy helyen találtam egy utolsó darabot 1400ft-ért. Ráadásul nagy méret volt írva, azt hittem elírás, de nem. Aztán azon az egérpadon jöttem rá először, hogy az Aby14 szenzor nem szeret minden felületet és eladtam aprón 5-ért.
Az új gazdája is jól járt ennyiért.
-
Vanir
veterán
válasz
Leavemealone #9295 üzenetére
Valszeg kifutó modellek.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Leavemealone #9263 üzenetére
Én pénteken vettem egy QCK minit a G402 mellé. Tökéletes, ég és föld a régi pár ezer forintos Hama padhoz képest. Szóval csak ajánlani tudom.
-
sNk77
aktív tag
válasz
Leavemealone #9266 üzenetére
Hát én elajándékoznám valakinek aki nem játszik és vennék egy komolyabbat. Persze ezt vakon mondom, lehet, hogy egy fasza kis pad ami neked is teljes mértékben kielégíti a vágyaid. Ha még nem volt előtte másik amihez tudsz viszonyítani, és úgy érzed neked bejön akkor tartsd meg. A G502 mellé pedig biztos jó, ehhez a szenzorhoz szerintem csak direkt tudnak olyan padot gyártani amin rosszul venné az akadályokat.
-
Vanir
veterán
válasz
Az ajánlóból bármit ami tetszik.
Mit adtak a kártyához?
-
sNk77
aktív tag
válasz
Szia, milyen egérpadot adtak mellé ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest