- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Kell egy win98-as rendszerlemez erre kell rámásolni a flesselő progit és a biost amit fel akarsz tenni. Aztán bebootolni flopiról.Aztán megkérdezi hogy lecserélje vagy nem, vagy valami ilyesmi......ECS honlapján fényképekkel ilusztrált leírás van a biosfrissítés menetéről, én is az alapján csináltam annó már több mint 2 éve.
Van már bios? -
Manitou
veterán
Pedig a 3000+ Sempron az csak 2000MHz-en megy és a szorzó nem 10,5 ráadásul a tiedre 256 L2-t ír, szóval egyértelműen nem 3000+ Sempron
Itt van ha nem hiszed:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Semopron lesz az mégpedig egy 2500+ szerintem, csak azért ír Tbredet rá, mert tulajdonképpen az,csak 166-os FSB-vel van 133 helyett, a többi zsírra megegyezik.Méghozzá ilyen:
Bővebben: link
itt le is van írva hogy Thoroughbred-B a mag, szóval egyértelmű.
De honnan vetted hogy 3000+ Sempron? -
Paqito
senior tag
Persze Neked szántam, de amíg szerkesztettem a hsz-em, Te is ügyködtél, és beírtad mit ír ki az Everest, ami elbizonytalanított.
Lehet, hogy az a kivételes eset áll fenn, hogy tévedtem...Na de komolyan, nézzd át kérlek az általam linkelt oldalt, és rögtön látni fogod, hogy a 3000+ Sempronnak 12-es a szorzója, 10,5 pedig a 3000+ Bartonnak, a magasabb FSB miatt
Paqito most balra el haza, Üdv -
Manitou
veterán
Szerintem egy 3000+-os barton az a Sempron.
, ami ráadásul 400-as FSB-vel megy gyárilag.
Akkor nézd meg az alaplapra rá van írva a rev szám, ilyesmit keressél hogy 3.1, szerintem az lesz.
Az előbb kerestem tuningbiost, de nem igazán találtam, ha olyan rev számú az alaplapod amilyen nekem volt akkor mailben el tudom küldeni a biost, ha kell, van egy jó pár, aztán lehet próbálgatni ,melyik jön be és melyik nem. -
Paqito
senior tag
Innen Bővebben: link
Beállítod a a foglalattípust, majd az alaplaptípust, oszt mehet a keresés, majd beállítod, a jobb oldalon, hogy BIOS-t akarsz dáunlódolni -
Manitou
veterán
Szorzót tudsz állítani ha PRO-s lapod van, ha nem akkor is de az csak lábdrótozás. Elősször is azt kell megnézni mi a rev száma az alaplapnak, és PRO vagy sima. Jah ezek szerint alapból 400-as FSB-je van a procinak, ahogy kiveszem, vagyis 2,1GHz a gyári órajele(10,5x200). Vagy nem jól gondolom? Mert 166-al elég gyenge órajel jönne ki, ha 10,5-es alpból a szorzója.
-
Manitou
veterán
Persze. De lehet alapból , gyári bios-al csak 100, 133,166,200-at lehet.
Mondjuk a 166 és 200 csak viccnek van benne. Szerintem 100-ra lőtte be és 1200MHz-en megy azért ír rá 1600+-t Bár inkább kevesebbet kéne írnia.
Chepo tuningbiosban viszont 100-150 közötti tartományban több lehetőség is van, persze nem egyesével. Lődd be 150/150 -re, márha a gyári biosban van ilyen beállítás, azon mennie kell.Ha nem akkor chepo biossal menni fog a 150-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest