- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
Steelheart #683 üzenetére
Rácsmaszkos moncsik, tehát Trinitron és Diamondtron.
Szted érdemes megvenni 32k-ért egy 17''-os moncsit, amikor 27k-ért megkapod ugyan azt a technológiát 21''-os méretben? Sztem nem. Én olyan 15k körül adnék érte. -
Raveman
tag
válasz
Steelheart #658 üzenetére
Ugylatom Loha valaszolt kerdesedre ugyhogy nekem mar nem kell
-
Loha
veterán
válasz
Steelheart #658 üzenetére
Képernyő harmadainál van a 2 csík. Tehát 1/3-nál és 2/3-nál vízsintesen. 17''-ból a SONY G220 az egyik legjobb de nem tudom hol lehet kapni.
-
penene
őstag
válasz
Steelheart #602 üzenetére
azt nem értem, hjogy ha 200 ezret költöttetek egy gépre, akkor hogy lehetett ilyen ócska monitort venni?
úgy ócska, hogy ennyire gyenge a frissítése pl...
vagy régen került több százezerbe?? és ilyen??
nemtom milyen ez a gép, de az biztos, hogy ha tényleg több százezer volt anno is, akkor vmi olyan normális monitort, amitől nem megy szarrá a szemed, azt lehetne venni 20-30 ezerért..
szerintem még olcsóbban is... mert az 1024ben 72hzes az tényleg gáz... de főleg a szemednek -
Lujko
csendes tag
válasz
Steelheart #606 üzenetére
Még lehet jól is állna
-
Lujko
csendes tag
válasz
Steelheart #604 üzenetére
mivel ez a monitor melett lettem szemüveges
azon van egy védőréteg, (direkt kértem h tegyenek rá) ami véd ezek ellen (mármint a szemüvegen van védelem)
így egész tűrhető, meg ugye megszokja az ember ha erre van kényszerítve
[Szerkesztve] -
Lujko
csendes tag
válasz
Steelheart #602 üzenetére
nálam se jobb jelenleg a helyzet, 1024x768 ban van 60 (nem vicc 60) herzen, 800x600 al meg már netezni nem lehet, játékokat úgy futtatom. jah és 14'' os
villog ugyan mint a stroboszkóp, de már tök immunis rá a szemem
kicsi, csúnya, és villog, de az enyém
...még pár napig, beszerzek már végre egy tft-t -
penene
őstag
válasz
Steelheart #592 üzenetére
lol, 72Hz...
bár elvileg 85re is mondják, hogy már nem gáz, de ha én leváltom 100ról 85re, kb. 5 perc után könnyezni kezd a szemem, annyira érzékeny...
Amúgy sokáig 60 HZen nyomtam, talán 2-3 éve tudom csak azt, hogy van magasasbb Hz is
wáááhááá, szerezz jobb moncsit, ne baxd el a szemed !
mekkora felbontást nyomsz??? kicsivel kisebb, de nagyobb hz lehet jobb lenne -
zolynet
veterán
válasz
Steelheart #589 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt a dilemmám, csak nekem a 19'' és 21'' között. Vélül is egy LG F900P 19''at vettem. Olcsóbb lett volna a 21''-es de az már télleg batár nekem, így is sérvet kaptam mire felvittem a másodikra. Amugy meg azóta nagyon jól teljesít, és örülök hogy a 19''emnél maradtam. 1280x1024-be használom mert nem vesz rá a lélek hogy megint bejátszak nokiatest progzzal egy 1280x960-as felbontást. De majd 1x. -
penene
őstag
válasz
Steelheart #589 üzenetére
ne viccelj, épp ez a lényeg, hogy mozgatod a szemed... Így is gázos a sok monitornézés, de ráadásul ha még túl sokat mozognia se kell... Akkor nem csodálkozom, hogy fáj a szem....
Amúgy én TVnek is ezt használom, meg DVD nézésre is, szóval én még távolabbról is nézem a moncsit... De el tudnék képzelni egy 24est is
Amúgy fura ezt mondanom, de nekem sose fáj a szemem, ha otthon használom a gépet, sőt, alig fárad el....
(előtte 9 órát ülök 15ös TFT előtt, attól jobban kikészülök, valszeg amiatt, amit te is mondtál, alig kell mozgatni a szemet...) -
penene
őstag
válasz
Steelheart #572 üzenetére
kb. 1 hétig én is ezt mondtam. Most meg nem értem, miért csodálkozik mindenki, hogy ''úúúúú, mekkora monitor!!!''
Tök furcsa ránézni 1 kisebbre...
Nekem IBM P260 vagy vmi ilyesmi van, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Remélem még sokáig bírja (kb. fél éve vettem), de ha bedöglene, biztos vmi hasonlót vennék, TFTt egyelőre tutira nem. Pedig foglalja a helyet szépen, de megéri!
De remélem még sokáig bírja, és nem kell újra cipelnem egy 25 kilós moncsitP
Legszívesebben egy 24-25 colos CRT moncsit használnék, de nem tudom hogy van e ilyen, azt hiszem megfelelő áron biztos nem lenne a mostani moncsimnál jobb... -
tomcsi23
veterán
válasz
Steelheart #569 üzenetére
Azt a 15''-os ülitek körbe?
De most komolyan...nem fér el egy nagyobb, 21-es pl (még, ha használt is)? Barátnőm már fújna a régi 17-esére.
Játékban meg simán mehet az 1024*768-as, de még akár 640-esben is nyomathatod, mert attól, hogy nagyobb a moncsi, elbírja (még, ha kínkeservesen is) a kisebb felbontást. -
mad1
veterán
válasz
Steelheart #567 üzenetére
hat hja
de akkor mi lessz?varunk még 5 évet hogy normalis tftnk legyen, elerheto aron?mert a chrystal kijelzo nem1 nagy ujjitas...maradjunk a crt nel:nekem eleg nagy az asztalom hogy elferjen rajtaugyhogy marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest