Hirdetés
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
mAtThIaN
üzenetére
Nem szimplán az alaplapon múlik. A proci alaplap ram trio hogyan tud együtt dolgozni. nekem gyanús, hogy inkább a 65 nm-es technológiával nem stimmel valami.
Nekem két éve volt egy Giga P45-UD3 lapom, Crucial Tracerekkel, E5400-val, gondoltam beújítok, E8400-át próbáltam bele, és a biosig nem jutott el a cucc, pedig külön külön ment minden. Csak együtt a három nem.De legegyszerűbb megoldás amit a kollega javasolt az előző HSZ-ben.
Inkább egy ramot kivenni, mint még pénzt áldozni, meg procikat cserélgetni egy elavulóban levő technikában. -
Redneck
nagyúr
válasz
mAtThIaN
üzenetére
Nem hinném. Elképzelhető hogy a 4GB-os modulodat nem támogatja vagy rosszak az időzítések, esetleg egyik modulnak több fesz kell mint a másiknak. Nekem volt 2 ugyanolyan de mégis különböző 2x1GB Kitem HyperX 800 CL4. Az egyiknek 1,95V kellett a másiknak 2V. Ugyanolyan időzítésekhez. Szerintem járd körül a RAM kérdést. Az is elképzelhető hogy csak külön tudod használni őket. Ahhoz a konfighoz a 4GB RAM elég. Remélhetőleg fog működni önmagában ha úgy adódna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább egy ramot kivenni, mint még pénzt áldozni, meg procikat cserélgetni egy elavulóban levő technikában.